HomeLjepotaIdeje za ovogodišnje jesenske frizure

Ideje za ovogodišnje jesenske frizure

Osjetite li i vi latte od bundeve? Jesen je stigla, a s njom i nove ideje za frizure. 

O kakvoj frizuri razmišljate dok oblačite jeans, čizme za kišu i fancy džempere? Na meniju jesenjeg trenda frizura nalaze se dramatični slojeviti lookovi i razne šiške. Pogledajmo samo neke od primjera. 

Dramatični slojevi: leptirski friz i valovi 70-ih 

Izvor: ig jessealexandre 

Izvor: ig biancacolour

Slojevite frizure najveći su trend ove jeseni, bez obzira koji oblik volite. „Ono što je najbolje kod ovih frizura je što se lako i ugodno nose“, izjavljuje frizer poznatih Andrew Fitzsimons. S ovakvim se frizurama također možete poigravati, zavisno od toga volite li dramatičniji izgled, nešto jednostavnije ili luksuznije. Odlične su zato što oblikuju vaše lice i ističu jagodične kosti i vilicu. 

Ravni bob – zavjesa 

Ne volite zavjese? Možete birati i samo jedan ravni sloj! Sve češće viđamo ovakve frizure, a nisu izmakle ni jesenjim trendovima. Ono što je privlačno kod ovih frizura je simetrija i način na koji pristaju i s prednje i sa zadnje strane. Ovakvu frizuru možemo vidjeti i na slavim ličnostima i modelima poput Kim Kardashian.

Izvor: ig kimkardashian

 

Valovi

Retro frizure zasigurno zaslužuju biti na naslovnicama. Obično su tu frizure srednje dužine, isfenirane i daju vibre domaćica. Možemo ih vidjeti na influensericama poput Matilte Djerf, modelima poput Taylor Hill i dr. 

Izvor: ig taylor_hill

Izvor: ig matildadjerf

Frizure koje oblikuju lice

Želite malo drame na dosadnoj dugoj kosi? Šiške će biti dio trenda za ovojesensko izdanje. Bez obzira da li imate ravnu, valovitu ili kovrdžavu kosu, šiške će biti odličan dodatak vašem licu. Oblikovat će ga i istaknuti. Obucite jeans, trendi široki džemper i očarajte sve novom frizurom! 

Izvor: Peter White

Izvor: Frazer Harrison 

Među popularnim frizurama nalaze se i oštri bobovi, te frizure ‘na stranu’ kao što to možemo vidjeti na idućim djevojkama. 

Izvor: ig bridgetbragerhair

Izvor: ig patrickta

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOVE OBJAVE