HomeLjepotaIntelligent SPA paket za područje oko očiju

Intelligent SPA paket za područje oko očiju

Intelligent SPA paket za područje oko očiju pospješuje cirkulaciju područja oko očiju, opušta umorne oči, smanjuje edem i tamne krugove oko očiju, pomaže i kod nekih vrsta glavobolje i nesanice. Bluetooth opcija postoji kako bi prilikom primjene tretmana mogli slušati opuštajuću muziku za dodatnu relaksaciju!

Kada klijent stigne na tretman, legne i opusti se, počinje se sa tretmanom koji traje 30 minuta. Prije stavljanja maske bitno je nanijeti adekvatan proizvod koji će ovoj masci pomoći pri uklanjanju svih nepravilnosti. Idealna opcija je MCCM Anti-Aging Patch  proizvodi koji su namijenjeni području oko očiju. Eliminišu edeme, tamne kolutove, znakovi umora, bore, te pružaju relaksaciju i dubinsku hidrataciju. Ovi proizvodi se preporučuju se za sve tipovi kože i one koji žele izvrsnu hidrataciju. Osnovne aktivne komponente su kamilica, Ginko biloba, jojoba i aloe vera.

Hyaluronic peptide Repair serum je snažna kombinacija Hyaluronskoj kiseline, biometriskih peptida i aminokiselina. Ovaj serum će pružiti koži absolutnu njegu, povećava jedrost i elastičnost, smanjuje bore, eliminiše tamne kolutove i edeme, podbuhlost.

MCCM XR Cellular Perfomance Eye Cream

Inovativna i veoma kompletna njega područja oko očiju, koja ima rekonstruirajuće moći. Osnovni aktivne komponenti su Vitamin C, Vitamin E, Bisabolol and White Bee Wax. Pruža Lifting efekat, bori se protiv bora, dubinski hrani i hidratizira, stimulira mikrocirkulaciju, poboljšava boju i teksturu delikatnoj regije oko očiju.

Benefiti MCCM Medical Cosmetics – XR Cellular Perfomance kreme za područje oko očiju:

  1. Dubinska hidratacija i revitalizacija,
  2. Lifting i anti – aging effect,
  3. Pomaže smanjiti postojeće bore i sprječava nastavak novih,
  4. Eliminiše edeme
  5. Poboljšava stanje tamnih kolutova

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOVE OBJAVE