HomeLifestyleIvana Delić: Svjetski trend konačno i u Mostaru

Ivana Delić: Svjetski trend konačno i u Mostaru

 Secret radiofrekvencija

Svjetski trend i kod nas! Konačno u Mostaru! Prvi u regiji! 

Piše: Ivana Delić, kozmetičar

Ivana Delić je vlasnica salona „Ivana“ u Mostaru. Po struci je kozmetičar koji se svakodnevno trudi da svojim klijentima obezbijedi najbolje tretmane, najbolje aparate i uslugu.

Svi želimo zaustaviti vrijeme i učiniti nešto da se godine ne vide na našoj koži. A ako bi se mogli vratiti u prošlost i zadržati kožu koji smo nekad imali to bi bilo još bolje. Novi svjetski hit tretman Secret RF je tretman u kojem microneedling, vakum i radiofrekvencija rade istovremeno te na taj način dolazimo do fantastične i brze obnove kolagena. Za časopis i portal BeautiFUL o najnovijim tehnologijama i tretmanu piše Ivana. 

Tretman je predviđen za uklanjanje viška kože i smanjivanje strija kao i poboljšanja cjelokupnog izgleda kože. Može se raditi na svim zonama na tijelu. Klijenti najčešće traže zone lica, vrata, ruka, dekoltea, stražnji dio ruku, stomak i bedra, ali je moguće raditi bilo koje područje na kojem klijenti žele smanjiti pojavu strija, viška kože i pojave bora.

Secret RF taloženjem energije izravno u dublje slojeve kože, gdje je najpotrebnija za regeneraciju zdravog novog kožnog tkiva, stvara još korisnije rezultate iznutra prema van. Zagrijavanja dublje slojeve kože u kojima borave fibroblasti, kolagen i elastin. Idealno je rješenje za mnoge žene i muškarce sa najsnažnijim rezultatima koje potiče stvaranje novog kolagena za:

  • zatezanje kože, 
  • lifting, 
  • redukciju strija, 
  • ožiljaka, 
  • bora, 
  • poticanje novog volumna kože.

Prilikom tretmana može se koristiti anestetik krema iako je tretman skoro pa bezbolan. Dva dana nakon tretmana je vidljivo blago crvenilo a potpuni oporavak nakon tretmana traje 10-ak dana.

Djelomični rezultati su vidljivi odmah nakon tretmana al do pravih rezultata se dolazi nakon potpune obnove kolagena. Kod klijenata koji imaju veliki višak kože tretmani se mogu ponavljati ali je potrebno da između dva tretmana prođe vremenski period od mjesec dana.

Vrijeme trajanja tretmana zavisi od zone koja se radi, u prosjeku od 30 minuta.

Ukoliko ste propustili, pročitajte i ovaj članak: Ordinacija posebno primijećena zbog nesvakidašnjeg dizajna

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOVE OBJAVE