HomeLjepotaJapansko iscrtavanje obrva by Vanja

Japansko iscrtavanje obrva by Vanja

Metoda iscrtavanja obrva koja je godinama prisutna u salonima, što potvrđuje njegovu popularnost.

Piše: Vanja Zovko, kozmetičar

Vanja Zovko je rođena u Mostaru i već 17 godina je u službi vaše ljepote. Vlasnica je salona Red Carpet u Mostaru. Salon se nalazi na Bulevaru na adresi Hrvatskih branitelja br. 9.

Poznato je da današnja žena ima ulogu poslovne žene, majke, prijateljice, njegovateljice, taksiste, kuharice – spisak je predug. Pri tom nađemo vremena da putujemo, treniramo, družimo se, te izgledamo lijepo jer se to danas više nego ikad od nas očekuje. Ono što svaka žena vrlo dobro zna jeste to koliko je teško balansirati u svemu tome, a pri tome izgledati njegovano, lijepo i svježe. Kroz razgovor sa Vanjom smo saznali više o japanskom iscrtavanju obrva, tretmanu koji je popularan mnogo godina – kako kaže Vanja.

Prije nekih 9 godina donijeli smo rješenje da skinemo jednu veliku brigu koja nam oduzima vrijeme, a bitan je faktor svaki dan – crtanje obrvaKo bi drugi nego naš narod i naše žene koje prednjače u ljepoti među prvima prigrlile metodu japanskog iscrtavanja. Zbog svoje ljepote, jednostavnosti, prirodnog izgleda te trajnosti rezultata ni nama nije trebalo dugo da zavolimo metodu i prvi je donesemo u Mostar. 

ZA KOGA JE NAMJENJEN TRETMAN

U moru tretmana koji se svaki dan izmišljaju stalno se usavršavamo ali se slijepo držimo ove metode jer nam je ogromno tržište klijentica potvrdilo da je najbolja. Zadovoljne dame nam se redovno vraćaju i nerijetko bude i suza radosnica, te zagrljaja nakon tretmana što nas motivira da svaki dan budemo bolji za vas. Naravno da tretman nije samo za žene, izgled prirodne obrve stoji i svakom našem dragom klijentu koji je odlučio svoje obrve dovesti u savršenstvo. Muškarci nam se najviše javljaju uslijed gubitka prirodne dlake zbog anemije, a sve je češći slučaj da je razlog urednost i ljepota što ni malo ne čudi jer se i od njih očekuje da budu mladi, lijepi i uredni. 

METODA ISCRTAVANJA

Što se tiče same metode vrlo jednostavno dobijete baš za vas savršeni oblik. Nakon što uzmete termin za konzultacije ili tretman, radimo mjerenje po vašem licu. Nikada se ne radi šablonski i niko ne može dobiti isti oblik. Nakon što se sve nacrta i izmjeri vi odobrite ono što vam se najviše dopada, pa se tek onda radi. Što se tiče boja imamo sve nijanse smeđe – veliku paletu. Crna boja se ne koristi, jer crna u masnoj koži može otići na zeleno.

 BOJE S KOJIMA SE RADI

Boje ne sadrže metale niti izazivaju alergije pa trudnice i dojilje nemaju bojazni od posljedica. Da ne zaboravim napomenuti da tretman nije bolan jer koristim anesteziju koja se maže u vidu kreme na zatvorenu kožu. Sam tretman traje 30 minuta, vaša je dužnost doći na korekciju za mjesec dana koju uvijek dajem gratis, jer je sastavni dio tretmana i onda ste mirni najmanje dvije godine. 

Naše boje ne ostavljaju zeleni ili crveni trag jer ne sadrže metale koji sam već spomenula nego blago iščeznu. Ako ste u nedoumici šta je najbolje za vas jer ste čuli za nekoliko vrsta tretmana, koje nudimo u salonu, budite slobodni da se javite da uradimo besplatne konsultacije, kako bi odredili šta vama najljepše pristaje. 

Mi našim klijenticama i onima koje će tek postati stojimo na raspolaganju za sva pitanja budite slobodni da se javite. Zakažite svoju promjenu. 

Tel.: 38763672952 

IG: red_carpet_by_vanja 

FB: Japansko iscrtavanje obrva Red Carpet 2

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOVE OBJAVE