Jasmina Konđeli: U ženi kako nas uči iskustvo – zdravlje i ljepota su nerazdvojni

0

Jasmina Konđeli, diplomirani fizioterpeut i radni trapetu, vlasnica salona „ Beuty and Healhth studia JK“, i edukator za tretmante tijela i lice, kao i edukator profesionalnog make up-a.

Jasmina Konđeli, 26-godišnja vlasnica Beauty and Health studija “JK” u Maglaju, predstavlja inspirativan primjer posvećenosti i strasti prema svijetu zdravlja i ljepote. Svojim dugogodišnjim iskustvom, stalnim usavršavanjem i edukacijom, Jasmina je transformirala svoju strast u uspješan biznis. Više o jasmini u njenim uspjesima saznajte u nastavku teksta.

Jasmina Konđeli je 26-godišnja djevojka koja je postigla veliki uspjeh u svijetu ljepote i zdravlja, te je svoje iskustvo i put odlučila podijeiti s nama kao inspiracija svim djevojkama koje bi željele uploviti u svijet beauty industrije. 

„U svijetu zdravlja i ljepote sam već duži niž godina, prateći standarde i novitete u istoj branši, stalnim usavršavanje i educiranje, pokrenula sam svoj vlastiti biznis i otvrila centar za ljepotu i zdravlje. Kao licencirani fizioterapeut, u svom centru pružam usluge fizikalne terapije, rehabilitaciju, manuelne masaže. Dugi niz godina se bavim maderoterapijom koja je zauzela posebno mjesto u svijetu ljepote i zdravlja, koja predstavlja oblik anticelulitne masaže koja se izvodi drvenim valjcima i rolerima, što stimulira limfu, rješava celulit i štetne toksine u organizmu. Pored maderoterapije, pružam usluge i saune, koja u kombinaciji sa maderoterapijom pospješuje njen sam učinak, te je tako efekat koji želimo postići još brži i dugotrajniji. Pored tretmana tijela, zazetanja, oblikovanja, i pronašla se u toj sferi, nastavila sam školovanjem i dodatnim eduicranje, te zavšrila edukacije bazne i napredne tretmane lica, uz jedan od najsavrenijih aparata Hydrafacial 14 in 1, te tako u svom centru pružila razve vrste tretmana za sve tipove kože i razne starosne dobi. Oduvijek sam kao mala volje šminku, i sanjala da ću jedan dan postati profesionalni i prizanti šminker, uljepšavati i pokazti ljepotu koju djevojke posjeduju, a danas sam to postala, profesionalni šminker koji pored toga što pruža usluge profesionalnog šminkanja, postala sam i edukator za istu branšu, te izdala od zvaničnog otvaranja šest svoji certifikata. Uz sve što ide uz moj posao, zdravlje i ljepota, ove godine sam bila pozvana na izbr za Miss Balkana i Miss Earth, te pored svog učešća, imala sam čast da šminkam djevojke koje su učestovale sa mnom u istom projektu, kao i tu posebnu čast da šminkam Missicu Hrvatske, Neru Nikolic. Kao ničiji, tako ni moj početak nije bilo lagan, ali uz sav trud i ulaganje, napravila sam za veoma kratak period prelijepu priču, stekla puno klijenata kako iz mog grada, tako i iz susjednih gradova i država. Priznata u svom mjestu, te mi se klijenti vraćaju sa zadovljstvom, što mi i jeste glavni cilj i zadovljstvo. Od prvog dana otvaranja salona, stavila sam akcent za kvalitet i dobru uslugu, što mi i jeste osnovno, naravno pored ljubaznosti i rada svih usluga s ljubavlju, što mislim da će zadržati  moj posao, moj brend, a samim tim još više ga proširiti kako na trenutnoj lokaciji, tako i širiom Bosne i Hercegovine.“, ispričala nam je Jasmina. 

Kroz Jasmininu priču, želimo podijeliti s vama važnost upornosti, edukacije i stručnosti u ostvarivanju poslovnih ciljeva. Bez obzira na početne izazove ili prepreke, istinska strast i predanost svojem pozivu mogu stvoriti čudesne rezultate. Bilo da se radi o ljepoti, zdravlju ili bilo kojem drugom području, svaka žena može pronaći svoju strast i ostvariti svoje snove. Jasmina je primjer kako se kroz rad, trud i ljubav prema onome što radimo, može postići uspjeh i inspirirati druge. Njezina priča nas uči da je ključ uspjeha u dosljednosti, strpljenju i vjeri u vlastite sposobnosti. Neka nam njezina priča bude podsjetnik da se snovi ostvaruju korak po korak, te da je svaka prepreka zapravo prilika za rast i napredak.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here