HomeFrizerski saloniKako odabrati sjenu koja će komplementirati vašu boju očiju?

Kako odabrati sjenu koja će komplementirati vašu boju očiju?

Jedna je stvar usavršiti nanošenje pudera ili kontura, ali oči su nešto sasvim drugo.

Bez obzira koju boju očiju imate, maskara, eyeliner i sjena za oči mogu ih zaista istaknuti i posebno naglasiti. Isto vrijedi i, na primjer, za odjeću. Na točku boja, možete pronaći specifičnu boju očiju. Nasuprot tih boja na točku nalazi se boja koja je komplementarna vašoj boji očiju. 

Iz tok će razloga neke boje uspješnije istaći vaše oči i dati vam privlačniji izgled. Iako je boja možda najvažnija, ne bojte se igrati s teksturama koje mogu biti sjaj, metal ili gliter. 

Smeđe oči 

Tople smeđe, zlatne nijanse, ljubičasta i plava naglasit će vaše oči. Bitno je samo da boje budu pigmentirane i da vuku na zlatnu karamelu i nijanse meda. Odličan dodatak je bordo maskara. 

Plave oči 

Narandžaste i druge tople nijanse ukrasit će vaše plave oči. Ako ne želite previše ‘boje’ na očima, možete birati smeđe amber nijanse i bakrene tonove. Što se tiče olovke za oči, najbolje će vas komplementirati olovka mekano smeđe boje. 

Oči boje lješnjaka 

Oni koji imaju zelenu boju očiju trebali bi birati ljubičaste, smeđe, zlatne i zelene za svoj makeup izgled. Ne mora to biti dramatični izgled, to mogu biti nježne nijanse ljubičaste i crvene. Ako volite eyeliner, preporučuje se smeđa nijansa. 

Zelene oči

Zelene oči komplementirat će tople narandžaste nijanse, crvene i zlatne. Poput smeđih i očiju boje lješnjaka, oni koji imaju zelene oči trebali bi probati bordo maskaru ili eyeliner. 

Sive oči 

Tople nijanse smeđe, zlatne i narandžaste, pa čak i tamni ugalj istaknut će sive oči. Ako želite smokey izgled, tražite pepelaste boje i uparite s toplom smeđom.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOVE OBJAVE