Uređaj kojim se vraća koži lica balans i zaglađen izgled – CLARITY SKIN CENTAR

0
456

Clarity skin centar postoji u Mostaru od 2020. godine. Kao završeni fizioterapeut osjetila sam da Mostaru kao i Hercegovini nedostaje centar koji nudi i medi i spa u jednom. 

To jest da jedan period liječimo ljude, a nakon toga im nudimo spa doživljaj za potpunu relaksaciju nakon određenih tretmana. Clarity skin centar nudi tretmane lica i tijela, rješavanje problematika lica kao i održavanje zdrave i njegovane kože lica i tijela.

Osluškujući potrebe klijenata shvatili smo da nam treba uređaj koji će vratiti kožu lica u balans i dati prirodan i zaglađen izgled nakon čega će klijenti biti oduševljeni.

Nakon mnogo istraživanja i edukacije, u Mostar smo donijeli potpuno nove aparate i tretmane.

Radi se o MD pro lift uređaju koji je patentiran na tržištu i nastao je kao rezultat 26. godina istraživanja. Ovaj uređaj sinergijom spaja dvije tehnologije: mikro struju i cold laser, uz programirane frekvencije rada. Omogućava 7 različitih tretmana strujama: limfnu drenažu, konturiranje lica, tretiranje bora, akni, crvenila i ožiljaka, te mezoterapiju. 

Mikrostruja djeluje kao lifting trening za kožu, poboljšava tonus, umanjuje podočnjake, podiže obraze, zateže vrat i podbradak, smanjuje bore a vrlo je učinkovita i kod problematika akni i hiperpigmentacija. Pomoću struje dreniramo i na taj način poboljšavamo cirkulaciju krvi i limfe. Također, strujom uspješno možemo odraditi i mezoterapiju uz pomoć koje unosimo proizvode duboko u potkožje a da pri tome nismo koristile igle, tako da je postupak vrlo nježan i ugodan.

Važno je naglasiti da mikrostruja povećava aktivnost fibroplasta za 60% što doprinosi stvaranju novog kolagena, dok se povećanjem sinteze bjelančevina za čak 73% učinkovito pomlađuju mišići.

Cold laser tehnologija bez dodira s kožom ima terapijsko djelovanje. Čemu se koristi valna duljina koja stanicama daje energiju i na taj način potiče potrebne metaboličke procese. Cold laser djeluje antibakterijski, protuupalno i drenažno, smanjuje lučenje sebuma i ožiljke te regenerira tkivo jer pomoću njega stvaramo nove stanice. Provjerenom sinergijom tehnologija koje se koriste u MD prolift uređaju razvijena je metoda brzog liječenja akni, ožiljaka i hiperpigmentacija za što nam je potrebno oko 40-ak dana, dok je za površinske rane potrebno samo 5 dana. 

Cold laserom moguće je izvoditi 7 različitih tretmana: neurodermatitis, regeneraciju tkiva, tretiranje bora, akni , crvenila i ožiljaka, kao i herpes.

Tretmani su bezbolni i mogu se izvoditi tijekom cijele godine, nije potrebno vrijeme oporavka nakon tretmana, što klijentima omogućava trenutni povratak svakodnevnim aktivnostima. MD proLift je jednostavno uređaj sadašnjosti i budućnosti, posjetite nas na adresi Vukovarska 14A i sa analizom kože lica saznajte svoj tip i stanje kože, kao i potrebne tretmane i kućnu njegu, jer samo zdrava koža je lijepa koža!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here