HomeLjepota„Lashes by MM“, nova beauty adresa za nadogradnju trepavica u Mostaru

„Lashes by MM“, nova beauty adresa za nadogradnju trepavica u Mostaru

Mirna Mišković dolazi iz Viteza, gdje je završila osnovnu i srednju školu. Po završetku srednje škole, obrazovanje je odlučila nastaviti u Mostaru, te tako postala magistar hemije i biologije. Na zadnjoj godini fakulteta odlučila je da se edukuje za nešto drugo i to za nadogradnju trepavica uz podršku svoje edukatorice, koja je pronašla u Mirnoj sve ono što bi jedan lash tehničar trebao imati. Što je bio savršen početak za ovaj poziv, moramo priznati.

„Završetkom edukacije prvenstveno sam mislila da će mi to biti hobi koji ću povremeno raditi,  međutim taj hobi se jako brzo pretvorio u ljubav prema ovom poslu. Želja da ostanem u Mostaru se pretvorila u stvarnost pa sam na sreću dobila poziv da radim ekstenzije trepavica u salonu „Studio In“ gdje sam se usavršavala“, kazala nam je Mirna.

U septembru 2021 godine, Mirna je krunisala svoj uspjeh otvaranjem salona u Mostaru, pod nazivom „Lashes by MM“. lashesby_mm na adresi nalazi u Prodajnom centru Mostar (Stjepana Radića 31).

Nakon dvije i pol godine rada u salonu odlučila je napraviti veliki korak i otvoriti svoj samostalni salon, točnije lash kutak. Odluka naravno nije bila tako jednostavna koliko god se to činilo, ali Mirna je vjerovala sebe, što je i dokazala otvaranjem salona.

„Normalno je da na početku postoji strah, ali kad radiš ono što voliš mora rezultirati pozitivno. Veoma sam zadovoljna i ponosna na realizaciju cijelog projekta. Mogu čak reći da je sve onako kako sam i zamislila.“, istakla je Mirna.

Od početka svoje krarijere bira samo najbolje proizvode, jer vjeruje da tretmani sa adekvatnim proizvodima imaju bolji rezultat. Njen prvi izbor je kompanija Frizerland d.o.o., koja je danas vodeća kompanija u maloprodaji i veleprodaji frizerske i kozmetičke opreme i preparata, kao i ekskluzivni distributer prestižnih brendova iz svijeta ljepote za područje Bosne i Hercegovine.

„Ne mogu sakriti svoje zadovoljstvo sa proizvodima koje koristim, te sa cijelim asortimanom i brendovima koje nude.  Za ovaj posao je jako bitno da se radi sa kvalitetnim materijalom, a oni pružaju zaista najbolje proizvode. Moram spomenuti da osim kvalitetnog materijala također u ponudi imaju jako kvalitetnu opremu za kozmetički salon. Posebno moram pohvaliti uslugu. Uvijek su jako ljubazni, pristupačni i pored svega profesionalni. Rado ću ih svima preporučiti jer sa sigurnošću znam da neće pogriješiti u odabiru kompanije Frizerland. “, kazala je Mirna.

Mirnoj želimo još jednom dobrodošlicu u grad Mostar, u kojem će sigurno uspjeti ostvariti svoje snove. Ništa nije nemoguće ako to dovoljno želite, Vaš portal BeautiFUL.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOVE OBJAVE