Ljepota i zdravlje uz Beurer

0

Zadovoljstvo mi je biti dio kompanije Una lijek d.o.o.

Piše: Alma Tajić, Marketing Menadžer

Piše: Alma Tajić, Marketing Menadžer

Ukoliko prethodne godine niste bili u mogućnosti da posjetite Beurer štand na Beautiful sajmu i upoznate se sa našim brendom, ove godine smo opet tu za Vas.

Lamija Ligata: Marketing asistent, Alma Tajić: Marketing manager

Brend Beurer je njemački brend koji datira još od 1919. godine, a njegovo ekskluzivno zastupništvo dobila je firma Una lijek d.o.o., koja ga na tržište BiH distribuira od 2010. godine. Riječ je o brendu visoke kvalitete sa širokom lepezom proizvoda. Ono što nas izdvaja od drugih su 3 godine garancije, te raznovrsnost asortimana koje nudimo.

Ove godine, Beurer je unaprijeđen sa dvije dodatne kategorije,a to su HomeLine i Personal Care. Kada je u pitanju nova Beurer Personal Care linija ona sadrži dvije četkice za zube koje su idealne za održavanje oralne higijene.

Iako Beurer sadrži niz kategorija koje se sastoje od raznovrsnih uređaja, ovaj put fokusirati ćemo se na novitete iz Beurer beauty asortimana koji će vas zasigurno oduševiti.

IPL 7800

Beurer novitet koji je naročito privukao pažnju je IPL 7800 Cool Pro.

Najnovija IPL svjetlosna tehnologija deaktivira korijen dlake i na taj način sprječava da dlaka ponovo izraste. Lagana površina od 3,8 cm² omogućava posebno brz tretman – funkcija hlađenja osigurava ugodan i hladan osjećaj na koži.
Najmodernija IPL svjetlosna tehnologija, koju koriste i dermatolozi za profesionalno uklanjanje dlačica. Ovaj uređaj sadrži čak do 1 milion svjetlosnih impulsa.

HT 75 AUTOMATSKI UVIJAČ ZA KOSU

Ovaj uređaj bih definitivno preporučila svim ženama koje uživaju u savršenoj frizuri.

Jednostavan je za korištenje, a pruža savršene lokne. Lagan dizajn uvijača čini ga posebno jednostavnim za korištenje.

Za muškarce smo pripremili novu MNX Beurer mušku liniju, koja sadrži sve što je potrebno muškarcu za savršenu kosu i bradu.

Beurer shop, Aria Mall, IV sprat

Beurer shop 2, Blažujski drum 24, Ilidža

U Sarajevu postoje dva Beurer maloprodajna shop-a. Prvi Beurer shop nalazi se u shopping centru Aria Mall na IV spratu, a drugi Beurer shop smješten je na adresi Blažujski drum 24, Ilidža.

Beurer uređaje također možete pronaći i u svim većim tehno marketima, veledogerijama i apotekama.

Prije nego što se odlučite za kupovinu bilo kojeg uređaja, sve detaljne informacije pronađite na našoj web stranici https://beurer.ba/

I za kraj želim naglasiti da mi je zadovoljstvo što sam dio kompanije Una lijek d.o.o. i da smatram da je jedna od najvažnijih stvari u životu raditi posao koji volite, te ustrajno stajati i boriti se za ono u šta vjerujemo.

Tokom četiri godine rada u firmi, mogu zaista reći da je kvalitet brenda na izuzetno visokom nivou, te da svake godine uživam u novitetima koji pristižu.

Zadovoljstvo mi je pozvati sve čitaoce na Beautiful sajam, te ih bolje upoznati sa brendom Beurer. Očekuju vas mnoge zanimljivosti, pokloni i pogodnosti.

Također, obzirom da Beurer StylePro asortiman sadrži veliki broj uređaja za stiliziranje kose, odlučili smo i ovaj put da Vas počastimo sa besplatnim frizurama, a pored toga moći ćete uživati i u besplatnim masažama Beurer masažerima.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here