Ljiljana Mijatović: ”April u Beogradu”

0

5.aprila održana je manifestacija “Business Oscar Awards 2024” u Kristalnoj dvorani hotela Hyatt Racancy gdje je priznanje za postignuća u poslovnom svijetu pripalo i poduzetnici, gospođi Ljiljani Mijatović.

Ljiljana Mijatović iz Sarajeva (Bosna i Hercegovina). U beauty industriji prisutna oko 10godina. Internacionalni edukator iz oblasti nadogradnje trepavica i lash &brow lifta. Vlasnica firme BEAUTY WITH LILIUM koja se bavi kozmetičkim uslugama , edukacijama kao i uvozom i distribucijom kozmetičkih proizvoda brenda PREMIUM. Predavač na brojnim konferencijama i masterclassovima na temu “nadogradnja trepavica “. U svom govoru Ljiljana je istakla da  joj je posebno zadovoljstvo sto na ovakvoj jednoj manifestaciji ima priliku sa na neki nacin pored svog licnog rada predstavlja i svoji zemlju Bosnu i Hercegovinu.

Sledeceg dana u okviru Beogradskog sajma ljepote “DODIR ZNANjA” održana je konferencija pod nazivom “DODIR ZNANjA”. Konferencija posvećena naogradnji trepavica ,lash &brow lift-u kao i trajnoj šminci privukla je pažnju mnogih ljubitelja kozmetike, a jedan od predavača bila je Ljiljana. Ljiljana je održala inspirativno predavanje na temu: “ljepilo i zdravlja, lepeze i mape”Tokom svog govora, podijelila je svoje bogato iskustvo i najnovija znanja iz oblasti nadogradnje trepavica.

“Kroz godine rada u industriji ljepote, shvatila sam koliko su trepavice važne za definiranje ljepote očiju i izraza lica. Nadogradnja trepavica postala je nezaobilazna tehnika koja omogućava klijentima da postignu željeni izgled bez potrebe za svakodnevnim nanošenjem maskare”, ističe Ljiljana.

Njen pristup nadogradnji trepavica istakao se po individualnom prilagođavanju svakoj klijentici, te upotrebi visokokvalitetnih materijala koji pružaju dugotrajan i prirodan izgled. Osim toga, Ljiljana ističe važnost edukacije i kontinuiranog usavršavanja kako bi pratila najnovije trendove i tehnike u industriji ljepote.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here