Otvoren prvi Alexandar Cosmetics distributivni centar u Sarajevu

0

Od ovog proljeća, svi ljubitelji kvalitetne kozmetike i šminke, svoje omiljene proizvode iz asortimana kompanije Alexandar Cosmetics, mogu da pronađu i u Sarajevu. Novootvoreni distributivni centar – Rosa Cosmetics, nalazi se na popularnoj i prometnoj lokaciji u Ilidži, u ulici Dr Mustafe Pintola, broj 23.

Veoma širok asortiman obuhvata proizvode za manikir, pedikir, depilaciju i druge  profesionalne kozmetičke tretmane, kao i sve za njegu, farbanje i stilizovanje kose. Ovdje ćete pronaći proizvode popularnih brendova kao što su: Galaxy Professional, Spa Natural, Revuele, Revox B77, Cala, Infinity, Andis, Oster, Tecno Elettra, Kiepe, Macadamia, Insight, FreeLimix, KYO, Hask, Osmo… Posebno mjesto na policama zauzimaju makeup proizvodi svjetskih poznatih brendova: Revolution Beauty London, NYX Professional Makeup, Blush i Ardell. Kao i svi Alexandar Cosmetics prodajni i distributivni objekti i ovaj je pet friendly, tako da u kupovinu možete doći sa vašim kućnim ljubimcem.

Distributivni centar u Mostaru se uskoro seli na novu lokaciju

Hair Cosmetics Shop je zvanični Alexandar Cosmetics distributer u Mostaru, koji godinama uspješno posluje i dobro je poznat Hercegovcima po bogatom asortimanu proizvoda, ljubaznom osoblju i profesionalnošću, koja je jedan od zaštitnih znakova kompanije. 

Zbog potreba za proširenjem prostora, od juna se ovaj objekat seli na novu lokaciju. Hair Cosmetics Shop će ostati u istoj ulici, ali će se prodajni objekat ubuduće nalaziti u sklopu SPC „Orca” (Kneza Višeslava bb). 

Alexandar Cosmetics, kao jedna od vodećih regionalnih kompanija u oblasti kozmetičke industrije, već tri decenije nastoji da profesionalnim i krajnjim korisnicima uvijek predstavi najkvalitetnije novitete iz svijeta ljepote, prateći u korak globalna dešavanja u ovoj oblasti. Otvaranjem svog prvog distributivnog centra u Sarajevu, glavni grad Bosne i Hercegovine je dobio novu beauty oazu za sve profesionale kozmetičare i frizere i zaljubljenike u šminku i kozmetiku.

Po svemu sudeći, ovdje nije kraj proširenju mreže Alexandar Cosmetics distributera. Kako najavljuju iz ove kompanije, uskoro se očekuje otvaranje novih distributivnih centara širom Bosne i Hercegovine. Pratite redovno njihov sajt i društvene mreže, kako biste se na vrijeme informisali o novim prodajnim lokacijama u vašoj blizini i drugim novostima, aktuelnim ponudama i događajima iz svijeta ljepote. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here