HomeLifesyleMAKE-UP OSNOVE ZA POČETNIKE Kako koristiti highlighter na 5 načina

MAKE-UP OSNOVE ZA POČETNIKE Kako koristiti highlighter na 5 načina

Photo by Pinterest

Ako još uvijek nisi svladala korištenje popularnog highlightera, prouči naše savjete.

Šta je highlighter?

Ovaj make-up proizvod trebao bi oponašati prirodni sjaj kože i naglasiti mjesta na koja svijetlo prirodno pada. Daje nam svjež izgled i blistav ten, a često se koristi u kombinaciji s bronzerom ili rumenilom, kako bi se postigla igra svjetla i sjene i naglasile crte lica.

U kakvim oblicima dolazi?

Highlighter se može kupiti u raznim varijantama – u sticku, u prahu, u kamenu ili u kremastoj varijanti, a neki highlighteri sadrže i šljokice dok drugi samo posvjetljuju kožu.

Može li se koristiti umjesto pudera?

Ni u kom slučaju – lice će ti izgledati poput disko kugle.

Kako znati koji je “the one” za tebe?

Highlighter je najbolje birati prema boji tena. Oni s roskastim odsjajem bolje će pristajati bljedoputim djevojkama, dok na preplanulima i tamnoputima bolje izgledati zlatne nijanse.

Kako ga koristiti?

Na vrhu jagodica

Želiš predivne, istaknute jagodice? Ispod jagodica nanesi malo bronzera, na jagodice rumenilo u omiljenoj nijansi i na sam vrh jagodica malo highlightera. Sve dobro izblendaj kako prijelazi ne bi bili vidljivi.

Ispod obrva

Ovaj jednostavan trik naglasit će lijepo dotjerane obrve i privući pažnju na oči. Nakon nanošenja sjenila, ispod samih obrva, nanesi tanku crtu highlightera.

Duž nosa

Mnoge celebrity cure poput Jennifer Lopez i Kim Kardashian koriste ovaj trik. Duž nosa povuci crtu highlighterom i proizvod pažljivo utapkaj prstima. Nos će izgledati tanje i elegantnije.

Iznad usne

Kad nosiš crveni, bordo ili žarko ružičasti ruž – iznad kupidovog luka stavi malo highlightera.

Na čelu

Highlighter na sredini čela dat će tvom licu profesionalan make-up look, ali pripazi – nikad na čelo ne stavljaj proizvod koji u sebi sadrži šljokice!

100posto.jutarnji.hr

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOVE OBJAVE