Martina Kallos: HIT 2023 – Fashion lami brows 

0

Fashion brows je tretman laminacije (brow lift) obrva gdje obrvama omogućujemo taj uredno neuredni lift dlačica. Na taj način obrva izgleda definisana, može se činiti deblja i punija.

PIŠE: Martina Kallos

Martina Kallos je vlasnica Kallos i Pro Collection & Academy, International lash&brow master edukator.

Posljednjih nekoliko godina promatramo kako obrve rapidno preuzimaju vodstvo u važnosti beauty rutine sve većeg broja žena. Kroz historiju smo svjedočili raznim trendovima – od ultra tankih, onih PREpočupanih obrva iz ‘80tih, pa sve do debelih, raščupanih koje su bile hit nedavnih godina. Možemo reći da su obrve postale jednako važne kao i njega kože, usudila bih se reći, čak i važnije, ističe Martina.  

Društvene mreže i utjecaj snažnih influencera kao što je Kim Kardashian definitivno utječu na smjer u kojem će se trendovi kretati. Ali svakako ne treba zaboraviti i da se generacije mijenjaju te da današnje društvo teži nekoj “čistoći”, održivosti i  clean and simple stilu života. 

Intenzivna šminka i preumjetne trepavice te tzv “marker” obrve definitivno više nisu “in”. Danas je naglasak na prirodnome te “no make up” make up. Svi pamtimo trend ekstenzija trepavica koje su se od predugih i pregustih xxl ruskih volumena polako počele opet vraćati na one light, natural i classic verzije. 

Malo je i meni teško shvatiti današnje ponašanje na društvenim mrežama – svi naizgled vole i održavaju prirodan i svježi izgled, a onda to sve dodatno bude provučeno kroz razne filtere gdje su glumi da je prirodno, ali izgleda toliko umjetno da i prirodno izgleda “fejk” . Nažalost, sve to jako opterećuje mlade žene (pa i one starije) da pokušavaju dostići savršenstvo na svom licu.

Fashion brows je tretman laminacije (brow lift) obrva gdje obrvama omogućujemo taj uredno neuredni lift dlačica. Na taj način obrva izgleda definisana, može se činiti deblja i punija. Ako su oči ogledalo duše, tada su i obrve odraz karaktera. A uz laminirane obrve možete svaki dan biti u različitoj ulozi – ovisno kakvog ste raspoloženja i naravno – karaktera. 

Nakon laminacije obrva potrebno je koristiti proizvode koji regeneriraju dlaku te joj daju mekoću. Najčešće su to balzami, ulja, gelovi. Današnje generacije definitivno obožavaju ovakve obrve. Iz nekoliko razloga: Lice je ljepše i izražajnije. Vrlo lako se postiže look modela sa naslovnice. Fashion je vrlo važna stavka današnjim generacijama i svi žele izgledati istodobno i glam i prirodno. I dobro izgledati i u trenirci kao i u večernjoj haljini.   I zato fashion lami brows nemaju konkurencije.  

Kallos kolekcija proizvoda je prva na našem tržištu koja je uključila veganske lami proizvode u svoju ponudu. Ovim potezom smo pokazali da možemo biti brand koji i prati i kreira trendove, a i da takav hemijski proces na dlaci može biti vrlo nježan i da ne uništava trajno dlaku kao sto su to radili proizvodi unazad nekoliko godina. 

Gledamo u budućnost, vraćamo se prirodnosti te definitivno više pazimo na zdravlje i kakve proizvode koristimo. Laminirane obrve mogu potrajati i do 6 sedmica što znači da se dlaka dovoljno dugo regenerira te da se tretman može sigurno ponavljati u tom periodu. Ako još ne radite laminaciju, radionica 7.05 je idealna poslovna prilika za proširenje svoje ponude i privlačenje novih klijenata. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here