Mirela Redžić: Kvalitetna šminka donosi završni sjaj njegovanoj koži

0
492

Zdrava ishrana, vježbe i redovna njega doprinosi ljepšem i zdravijem izgledu.

Mikroinfluenseri su pojedinci koji imaju relativno manji broj pratilaca na društvenim medijima u poređenju s tradicionalnim influenserima, ali imaju snažan uticaj na svoju ciljanu publiku. Ova nova generacija influensera može se opisati kao autentični i autentični predstavnici svoje zajednice, čije preporuke, savjeti i mišljenja imaju veliku težinu.

Ono što mikroinfluensere čini posebnim je njihova sposobnost da uspostave intiman odnos sa svojim pratiteljima. Zbog manjeg broja pratilaca, oni mogu odgovarati na komentare, pružiti personalizovane savjete i stvoriti jedan-na-jedan vezu s publikom. Ova vrsta interakcije stvara osjećaj povezanosti i povjerenja među mikroinfluenserom i njegovim pratiteljima, što često rezultira većom angažovanošću i lojalnošću publike. U nastavku svoju beuty rutinu dijeli sa nama dobitnica nagarade za mikroinfluensera godine Mirela Redžić.

Predstavite nam se ukratko?

Mirela Redžić, vlasnica agencije za nekretnine i u procesu otvaranja svog fashion brenda na kojem radim više od godinu dana. Majka dvoje djece i veliki ljubitelj putovanja i promovisanja naše domovine kroz svoje objave na društvenim mrežama. Obožavatelj životinja i prirode. Imamo dva psa i oni su nam životni saputnici.

Nedavno ste dobili nagradu za mikroinfluensera godine, možete li nam reći nešto više o tome i koliko Vam znači?

Da, nedavno sam na Social Media Sumitu dobila nagradu za mikroinfluensera godine i baš su me iznenadili sa tom nagradom. Sretna sam što su agencije prepoznale moj rad i trud na društvenim mrežama. Za mene je influensing mnogo više od reklamiranja proizvoda. Drago mi je što se moj glas može čuti za mnogo bitnije životne teme, a ljudi koji me prate znaju i cijene sve o čemu govorim i za mene je to najvažniji dio influensa.

Koji posao Vas više ispunjava; influensing ili nekretnine, i zašto jedno a ne drugo?

Ja sam osoba koja voli da radi i počela sam sa radom jako rano, kada mi je bilo samo 15 godina. Nikada nisam imala jedan posao jer jednostavno sam takva i volim da imam dosta obaveza. Moram priznati da mi je primarni posao važniji, ali influensing mi je dosta pomogao da steknem dobre klijente koji drugačije ne bi ni znali da moja agencija postoji.

Majka ste dvije prekrasne djevojčice, kako balansirate između posla i majčinstva?

Veliki je izazov balansirati između majčinstva i uskoro 3 posla, ali uspijevam nekako. Suprug mi je velika podrška i bez njega zaista ne bih uspjela u tome. Što se majčinstva tiče, sve je teže kako djeca rastu i pokušavam naći neki balans u svemu.

Koji su Vaši najdraži rituali što se tiče njege kose, kože i sl.?

Što sam starija sve se više brinem o svom zdravlju i njezi kože i kose. U kasnim tridesetim se koža zaista mijenja i tek sam od prošle godine uvela i noćne rituale njege lica. Voljela bih da sam krenula ranije sa tim, ali nikad nije kasno. Uvijek sam bila jako aktivna, ali sam počela i sa redovnim vježbanjem što zaista pomaže. Koristim kvalitetnu šminku i mislim da je to jako važno.

Koje preparate volite koristiti i koji dio njege najviše preferirate?

Što se tiče njege kože, preferiram L’Occitane. Ustvari trenutno samo i koristim njihove proizvode za tijelo i zaista su vrhunski. Koristim šminku raznih proizvođača, ali uvijek jako kvalitetne pudere. Ne volim puno šminke na licu, volim da je to umjereno. “No make up” look mi je najdraži.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here