Mišela Kalfić: Osluškujući želje i potrebe klijenata, u ponudu sam uvrstila i farbanje trepavica

0

Riječ je o tretmanu u kojem na neinvazivan način pojačavamo ili mijenjamo boju dlake. Bitno je napomenuti da se farba samo prirodna dlaka, što znači da tretman nije pogodan za klijente sa ekstenzijama.

Draga Mišela, recite nam nešto više o vašem djelovanju u beauty industriji?

Timu BeautiFUL  se prije svega želim zahvaliti na pozivu. Čast mi je i zadovoljstvo s vama razgovarati i razmjeniti par informacija. Ako nekome pomognem ili uklonim neku sumnjuu, biti ću iznimno sretna. Evo, najprije da se predstavim. Ja sam Mišela Kalfić. Imam 24 godine i po struci sam agronom. Živim u jednom malom naselju između gradova Stolac i Čapljina i tu sam i započela avanturu kroz svoju Tvornicu ljepote. Moja priča je zaista duga i zanimljiva, o tome možemo neki drugi put. Recimo samo da sam prve edukacije završila dok sam bila prva godina fakulteta u salonu gdje sam kasnije, po završetku fakulteta, i radila neko vrijeme. Bile su to edukacije za geliranje i trajni lak na rukama. Kasnije, kroz vrijeme i iskustvo koje sam stjecala se moj spektar zanimanja širio, ali evo, to je bio neki moj početak. 

Jedna od vaših usluga je i farbanje trepavica, o kakvom je tretmanu riječ?

Jeste. Osluškujući želje i potrebe klijenata, u ponudu sam uvrstila i farbanje trepavica. Riječ je o tretmanu u kojem na neinvazivan način pojačavamo ili mijenjamo boju dlake. Bitno je napomenuti da se farba samo prirodna dlaka, što znači da tretman nije pogodan za klijente sa ekstenzijama.

Da li se djevojke odlučuju na ovaj tretman i kakva su njihova iskustva?

Pa moram biti iskrena i reći kako se na tretman generalno odlučuju uglavnom dame srednjih godina koje žele pojačati boju dlake svojih trepavica kako bi imale otvoreniji pogled i izgledale „našminkano“ bez trunke šminke (make-up no make-up, što se kaže). Mlađe djevojke se, uglavnom, odlučuju na tretman Lash lift gdje uvijamo prirodne trepavice, a ujedno jedan od koraka može biti (ali ne mora) i bojanje trepavica.Iskustva su pozitivna. Barem do sad.

Koliko dugo traje boja na trepavicama, te svako koliko se tretman treba ponavljati?

To je dosta individualno pitanje i ovisi o nizu faktora, ali recimo da  prosječno trajanje farbe varira od 2 do 5 tjedana i to bi bilo i neko normalno, preporučeno, ponavljanje tretmana.

Trenutno  je sezona kupanja, pa kakva su iskustva tokom ovih dana, da li je boja postojana ili se pak ispire?

To je pitanje koje se najčešće postavlja. Smijete se kupati i u slanim i u slatkim vodama bez straha da ćete ostati bez boje. Naravno, čestim kvašenjem, njen intenzitet se smanjuje, ali ne do te mjere da se poništi rezultat. Gledajte na tretman farbanja trepavica kao na tretman farbanja kose. Ni boja na kosi Vam ne spadne uslijed izravnog dodira sa vodom nego je potreban duži vremenski period ili posebni uvjeti. 

Koja je cijena tretmana?

Cijena tretmana je 15KM, a njegovo trajanje otprilike nekih 15ak-20 min. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here