Šta muškarci vole?

0
698

N: Odobreno od strane muškaraca

N: Frizure koje muškarci obožavaju vidjeti na ženama

Frizure koje mi obožavamo i frizure koje muškarci vole vidjeti na nama nekada se mogu razlikovati kao i nebo i zemlja – samo pitajte svog dečka ili muškog prijatelja za mišljenje i znati ćete o čemu pričamo. Dakle, postoji tek nekoliko frizura koje muškarci vole vidjeti na ženama i gotovo su ujedinjeni u tom mišljenju. Nastavite čitati i vidite koje to frizure muškarci odobravaju.

Duga i valovita – SLIKA 1

Gotovo svaki muškarac, ako je iskren, ovaj tip frizure navesti će kao svoj favorit. Muškarci naprosto obožavaju dugu i valovitu kosu koja nije previše oblikovana i koja je mekana na dodir. Ukoliko već imaš valovitu kosu, odlično! Ako nemaš valovitu kosu, figaro ili ekstra veliki vikleri su rješenje za tebe i tvoju kosu ukoliko želiš ugoditi svom muškarcu, ponekad. Malo spreja za kosu, malo oblikovanja prstima i to je to.

Sportski poni rep – SLIKA 2

Možda niste znali da muškarci vole naš omiljeni „Ne da mi se praviti kosa, zavezati ću je u rep.“ Izgled. E pa, sada znate! Muškarci vole vidjeti sportski poni rep na ženama jer muškarci vole jednostavno i nekomplikovano, a šta je manje komplikovano visokog poni repa. Jednostavo svu kosu podignite u visoki poni rep, zavežite i nanesite sasvim malo laka za kosu, preskočite pretjerano šminkanje i spremni ste za popodnevno druženje u gradu sa svojim muškarcem.

Sexy bibliotekarka – SLIKA 3

Budite iskreni. Da li ste ikada upoznali muškarca koji nije imao zločetste fantazije o seksi bibliotekarkama ili seksi profesoricama. Muškarci naprosto polude za ženama sa niskim, namjerno neurednim punđama u olovka suknjama i košuljama. Naočale će cijeli ovaj look podići na jedan sasvim viši nivo.

Velika seksi kosa – SLIKA 4

Ovo smo već znale, zar ne? Muškarci vole veliku seksi kosu, posebno u kombinaciji sa smokey očima. Pustite kosu da se osuši na zraku, nanesite pjenu za kosu i osušite fenom tako što čete glavu sagnuti prema dole. Malo sredite prstima i nanesite lak za kosu. Wow!

Slojevito i oko lica – SLIKA 5

Bilo da imate kratku ili dugu kosu, muškarci vole slojeve, pogotovo slojevitu kosu koja uokviruje lice. Ovaj tip frizure odličan je za svaki oblik lica, dužinu i tip kose. Pa žašto onda svog frizera ili frizerku ne zamolite za jednu slojevitu frizuru koja uramljuje lice . Vaš muškarac će doći u iskušenje da vam skloni kosu s lica svaki puta kada vas vidi.

Duge kikice – SLIKA 6

Koji muškarac ne voli duge seksi kikice? One su sinonim nevinosti i zloče u isto vrijeme i zato ih muškarci obožavaju. No, u muškim glavama postoji velika razlika između visokih i spuštenih kikikca. Visoke kikice su veliko NE! Spuštene kikice jednostavno osigurajte sa elastičnom vrpcom i ukrasite sa dekorativnom vrpcom za korak dalje.

Kratko i slatko – SLIKA 7

Dok velika večina muškaraca smatra da je duga kosa seksi na ženama, dosta njih smatra da je kratka kosa naprosto neodoljiva na nekim ženama. Seksi i kratko je ono što je IN ove godine. Dakle, ako ti nije žao kose ili imaš tanku kosu, izaberi jednu super trendy kratkih frizura koje su IN ove godine.

Kosi bob – SLIKA 8

Bob frizura je tip frizure koji se može postiči sa kratkom ili srednje dugom kosom. Od svih vrsta i oblika ove frizure, muškarci su se ipak odlučili za kosi bob. Moramo priznati da se i nama sviđa ovaj oblik kose koji odiše elegancijom, ali i malim daškom buntovništva. Zbog repova i razlika u dužini koje ova frizura podrazumijeva, mogućnosti oblikovanja su bezgranične.

Ravna i seksi – SLIKA 9

Ovaj look podrazumijeva eliminisanje svih kovrči i valova i postizanje super glatkog i sjajnog izgleda koji je tako šik. Ravna kosa je jednostavno lijepa i ukoliko želite svom muškarcu pokazati koliko sofisticirani možete biti, ponekad svoju kosu i ispeglajte.

Morski look – SLIKA 10

Ukoliko ravna kosa nije vaša omiljena frizura, nemojte brinuti. Muškarci isto tako lude za valovitom kosom koja izgleda kao da ste se upravo vratili sa plaže. Ove frizure obično su jako lagane za izvesti, pogotovo ženama koje imaju pravu teksturu kose za ovaj look.

Neuredne pletenice – SLIKA 11

Sa eksplozijom pletenica u svijetu frizura, najviše su se istakle boho pletenice. Radi se o neurednim pletenicama na prednjem dijelu glave koje su maksimalno opuštene i seksi. One su šik, one su seksi i one će naprosto izluditi vašeg muškarca.

Prirodna tekstura –  SLIKA 12

Ne znamo koliko će vas ovo iznenaditi, ali muškarci ne vole kada se žene puno zamaraju oko kose. Gotovo svi muškarci se slažu da na ženama najviše vole prirodni look. Dakle, ako imaš kovrčavu kosu ostavi je kovrčavu i zdravu, valovita kosa je uvijek poželjna, ali i ravna. Furaj svoj prirodni stil, ne zamaraj se puno i uživaj u životu. Samo opušteno!

Šiške – SLIKA 13

Dosta muškaraca smatra kako su šiške jako seksi na ženama. Muškarci ne mare da li su u pitanju ravne, valovite, kratke ili duge. Ukoliko razmišljaš o šiškama, možda je sada pravo vrijeme da se odlučiš na taj korak. Jednom se živi, a kosa raste.

Neuredni bob – SLIKA 14

Bob je zasigurno frizura broj jedan ove godine. Neuredni bob odličan je način da dobiješ frizuru koju možeš održavati bez pola muke, a koja otkriva tvoja ramena i tvoj vrat. Naravno, neka lica i oblici tijela izgledaju bolje sa bob frizurom od nekih drugih. Dobro razmisli prije nego se odlučiš za ovu frizuru.

Ne treba nam ničija dozvola

Nakon što se pogledali sve stilove i oblike frizura koje muškarci vole, moramo vam reći da je ipak najvažnije ono što se vama dopada i sa čim se vi osjećate najugodnije. Nama ne traba ničija dozvola niti odobravanje da svoju kou oblikujemo kako želimo. Međutim, ukoliko tražite oblik frizure za koju ste sugurni da će svidjeti vašem muškarcu, onda isprobajte neku od gore navedenih, barem za jedan izlazak. Šta znatem možda se i vama svidi kako izgleda i možda nastaviti furati upravo takav izgled neko vrijeme.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here