HomeLifestyle"Must have" dizajn noktiju, ljeto 2021!

“Must have” dizajn noktiju, ljeto 2021!

 

Master edukator Silvana Omanović i vlasnica Salona ljepote Divine u Velikoj Kladuši, u ovom poslu je 11 godina, te posljednje 4 godine radi i kao edukator!

Veoma sam posvećena svom poslu i uživam u ovom što radim, jer svakodnevno mogu da ispoljim svoju kreativnost i svojim klijenticama pružim najbolju uslugu.

Danas, žene njeguju svoje ruke i nokte, i prate trendove, pa su tako ovog ljeta „must have“ nokti u duginim bojama ili Rainbow manikura. Od pastelno roze, zelene,plave, do pastelno žute boje i sve to na jednoj ruci, ovo ljeto smo daleko od klasike, bilo da preferirate nude nijanse ili vječnu crvenu.

Ovog ljeta se igrajmo, posložite pastelne tonove prema vlastitim željama, usudite se kombinirati boje, odvažite se i stavite neku boju koju nikad prije ne biste. Igrajmo se bojama i nokti će izgledati još raskošnije.

Da bi svojim klijenticama mogli ispuniti svaku želju veoma je bitno da su nam dostupni noviteti iz nail industrije, te da materijal koji koristimo bude kvalitetan. Radim sa više brendova, koristim BrillBird ali bih izdvojila Palu i IkoniQ, dva mlada brenda koji su me oduševili kvalitetom materijala, pigmentiranošću boja, teksturom gelova, rubber bazama, te ih rado koristim  u radu. Mnogo volim da crtam njihovim trajnim lakovima jer su jako pigmentisani, idealni za bilo koju vrstu nail arta.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOVE OBJAVE