Ne čekajte ponedjeljak da napravite nešto sjajno u svom životu: Registrujte se danas za FESTIVAL SAVREMENE ŽENE

0
341

IV. Međunarodni Festival savremene žene održat će se i ove godine od 17. do 20. juna u Tuzli. Preko 100 govornica, moderatora i moderatorica, umjetnica iz čitavog svijeta učiniti će i ovaj Festival događajem za pamćenje.

IV. Festival imati će dijelom drugačiju formu ali će se fizički dogoditi u Tuzli uz poštivanje epidemiološko-zaštitnih mjera i preporuka.

Festival savremene žene povezuje i podržava sve uspješne priče Bosne i Hercegovine, regije i svijeta ali i ciljano motiviše mlade žene. Do sada je ugostio više od 500 govornica koje su podijelile svoja iskustva i inspirisale mnoge osobe.

Ove godine pričaju o tome kako vladati svojim vremenom, kako biti kreativna, koje su moći drušvenih mreža, kako odgovoriti na nove poslovne izazove nastale zbog pandemije COVID-19 i još mnogo više.

„U skladu sa važećim naredbama i preporukama Krzinog štaba Ministarstva zdravstva, koje se odnose na mjere suzbijanja širenja pandemije korona virusa i ograničenju broja prisutnih u zatvorenom prostoru, a kako bismo većem broju zainteresovanih omogućili prisustvo programu Festivala prilagodili smo i pravila registrovanja. Ove godine sa nama možete biti offline ili online. Vi birate!“  kazali su ispred organizacionog tima Festivala.

Registracije su potpuno besplatne a iste možete izvršiti na linku ispod.

REGISTRACIJA

PROGRAM FESTIVALA ĆE BITI DOSTUPAN I PUTEM LIVE STREAMA na njihovim društvenim mrežama i youtube kanalu – Radio Kameleon.

Pogledajte program, teme i ovogodišnje govornice na OVOM linku.

Budite dio pozitivne priče u ovoj ludoj 2021. godini. Idemo zajedno i #HrabroŽenski izvući najbolje iz nje slušajući životna iskustva onih žena koje su uspjele ostvariti svoje snove i to žele podijeliti sa nama.

#SlavimoUspjeh

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here