Na 22. rođendan Frizerland svečano otvorio vrata centralne poslovnice u novom prostoru!

0
406

Dva razloga za slavlje Frizerland je u ponedjeljak, sjedinio u poseban svečani event koji se održao u Vitezu u centrali ovog renomiranog poduzeća kultnog statusa među beauty profesionalcima.

Svoju 22. godišnjica postojanja ovo renomirano poduzeće svečano je proslavilo u novom, modernijem i većem prostoru centralne trgovine u Vitezu, koje se nalazi na staroj adresi u novom objektu preko puta dosadašnje trgovine.

Presijecanjem crvene vrpce, vlasnici poduzeća Anto i Milka Toljušić, uz članove porodice i svoje uposlene, svečano su obilježili ovaj veliki trenutak te otvorili novi prostor centralne poslovnice, kolijevke ove firme, od koje je sve poteklo.

Ovaj posebno značajni dan Frizerlandu su uvećali njegovi uposleni, dugogodišnji kupci i saradnici, članovi porodice i prijatelji, a vlasnici Frizerlanda, porodica Toljušić, ovom je prilikom odala počast svojim vjernim uposlenim koji su doprinijeli izgradnji Frizerlanda i njegova statusa u kultno ime u beauty svijetu, ne samo u našoj zemlji, već i šire.

„Naš tim je naš najveći resurs i snaga kojom raspolažemo. Ponosni smo na svakog pojedinca koji je dio naše Frizerland obitelji. S ovakvim timom i nemoguće postaje mogućim. Frizerland predstavlja plod dugogodišnjeg iskustva, hrabrosti i inovativnosti. Vizija, upornost i hrabrost naše su sigurne vodilje kojim odavno koračamo!“, izjavila je ovom prilikom direktorica poduzeća, Milka Toljušić.

Rođendansko otvorenje uljepšala su i brojna poznata lica i gosti iz beauty svijeta u našoj zemlji, koji su vedrim i lepršavim raspoloženjem ovaj event pretvorili u nesvakidašnji događaj na kojem se slavila ljepota i prijateljstvo.

Posebno ozračje i stilski uređen prostor ispred Frizerlandovog novog objekta u Poslovnoj zoni PC 96-2 u Vitezu upotpunila je i nesvakidašnja, fantastična muzička podloga DJ-a, što je rezultiralo festivalskom atmosferom kakvu možemo vidjeti na filmskim festivalima u europskim prijestolnicama.

Rođendanska atmosfera svakako je bila zastupljena i u ostalim Frizerlandovim poslovnicama – Zenici, Tuzli, Sarajevu (Importanne centar) i Banjoj Luci (Mercator Centar Borik), gdje je Frizerland svojim kupcima osigurao trodnevni rođendanski popust na cjelokupnu ponudu.

Frizerland poziva sve svoje vjerne i nove kupce da posjete novootvorenu centralnu poslovnicu u Vitezu, te dožive novo, jedinstveno iskustvo kupovine profesionalnih proizvoda!

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here