RUKA BEAUTY VELIKI MASTERCLASS – 25.06.2023 MOSTAR će biti centar MAKE UP ARTISTA

0
300

Za sve profesionalce, obožavatelje make up-a i sve beauty entuzijaste najavljujemo dolazak eminentnog make up artiste „Ruka Beauty“.

Organizator Academy La Bellezza iz Mostara, na čelu sa Marijanom Azinović sa radošću najavljuje i poziva sve ljubitelje make up-a, mode i beauty trendova da se pridruže i prijave na veliki RUKA BEAUTY MASTERCLASS koji će se održati 25.06.2023 godine u MOSTARU, najljepšem gradu na Neretvi.

Karlov rad je prepoznat i vrijedi za jednog od najpoznatijih vizažista na prostoru regiona. Njegov rad obožavaju regionalne estradne zvijezde i TV ličnosti, tako da je ovo prava prilika da ukoliko već niste, kupite karte i budete dio ovog super događaja.

„Osluškujući potrebe, bez dvojbe sam se odlučila organizovati i ugostiti Karla – RUKA BEAUTY u naš prelijepi grad, te time omogućiti našim divnim damama da usavrše svoje znanje ali i za one koje žele krenuti iz početka, da uče od pravog stručnjaka. Ovo će biti MAKE-UP SHOW kao što sam već rekla za sve ljubitelje make up-a, te su dobrodošli da uživaju u stvaranju i kreiranju nevjerovatnih look-ova. Jedva čekam naše druženje i radujem se svakoj dami ponaosob“, izjavila je organizatorica.

RUKA će predstaviti najnovije i najtraženije look-ove, te će svi polaznici masterclass-a moći interaktivno učestvovati za vrijeme trajanja rada na modelu, kako bi sve nejasnoće mogle biti rješene.

Naglasak je na segmentima lijepog i profinjenog make-up-a pa posebne prilike, ali i odvažne lookove.

PRATITE NAŠE PROFILE ZA VIŠE INFORMACIJA.

Pogledajte neke od njegovih make-up look-ova.

ULAZNICE

Ulaznice se mogu kupiti u La Bellezza Studiu ili online putem profila Academy La Belleza  i La Bellezza Studio Mostar

CIJENE KARATA

VIP KARTA 300,00 KM

KARTA 250,00 KM

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here