HomeInspirativne pričeNaida Kadrić: LPG tretman je potpuno bezbolan, a rezultati naučno dokazani

Naida Kadrić: LPG tretman je potpuno bezbolan, a rezultati naučno dokazani

BeautiFUL tim imao je priliku razgovarati s Naidom Kadrić, vlasnicom salona SK Beauty Life, koja nam je govorila o LPG tretmanu.

“SK Beauty Life”  je salon u samom centru grada. Salon koji nudi privatnost, te ugodnu atmosferu uz ljubazno i profesionalno osoblje. Salon sa jedinstvenim, najsavremenijim aparatima i najkvalitetnijim proizvodima. U salon dolazite po Vaš željeni tretman, kao i pozitivnu energiju njihovog tima. 

Usluge koje nude su sljedeće : 

  • LPG tretman 
  • Body+FacePro aparat (za: zatezanje, oblikovanje, celulit ) 
  • Tretmani lica (anti-age tretmani & basic tretmani) 
  • Manikir&Pedikir (trajni lak/geliranje, medicinski)
  • Tretmani tijela ( piling, maske …) 
  • Masaže (razne vrste i tehnike masaža) 
  • Depilacije (klasične, farbanje-oblikovanje obrva, trepavica …) 

Za BeautiFUL piše vlasnica salona Naida Kadrić.

Recite nam više o tretmanu LPG?

LPG anti-celulitni tretman je masaža na bazi limfne drenaže s ciljem pospješivanja protoka limfe i krvi u vezivnom i potkožnom sloju, te se na taj način vrši razgradnja masnih naslaga i celulita. Tretmani su intenzivni i potpuno bezbolni, njihovi rezultati znanstveno su dokazani, a uz terapeutske vrijednosti pružaju i izniman osjećaj relaksacije, te pomažu u borbi protiv stresa. LPG istraživački tim potvrdio je učinkovitost ove metode u brojnim područjima primjene; od skleroderme do zračenja – uključujući i fibroze, od celulita do limfoedema, od priprema sportaša do sportskih ozljeda…

Kome se preporučuje ovaj tretman?

Svim ženama u dobi od 18g do 65g, ali i muškarcima, posebice sportistima. Aparat nudi više opcija, za žene i muškarce. 

Kakve rezultate daje i da li se mora često raditi?

Rezultati koji se dobiju nakon tretmana su sljedeći : smanjenje obima, manjak kilograma, zatezanje kože i smanjenje, pa i uklanjanje celulita. Preporučujemo da klijenti odrade blok od 10/15 tretmana, 2 do 3 puta sedmično, nakon toga održavanje jednom ili dva puta mjesečno.

Preporučujete li da se radi u kombinaciji s drugim tretmanom radi boljih rezultata? 

Mi preporučujemo kombinaciju LPG aparata sa Body+FacePro aparatom, navedeni aparat također služi za zatezanje kože i uklanjanje celulita, kombinacijom ta dva aparata garantujemo odlične rezultate.

Imate li neku poruku za naše čitaoce?

Ukoliko želite da pobjegnete od svakodnevnice, brzog tempa života, stresa, te posvetite vrijeme sebi, naš tim će učiniti za Vas ne moguće mogućim. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOVE OBJAVE