Neda Panić: Moj novootvoreni salon krasi stilski namještaj kompanije „Radionica FOR YOU“

0

Neda se godinama trudi da kvalitet usluge, posvećenost svakom klijentu i njegovim željama bude najvažniji detalj njenog rada, pa je tako bilo i sa biranjem kompanija koje su realizovale projekat.

Neda Panić, vlasnica salona „Nedin kutak“

Neda Panić je frizer sa preko 18 godina iskustva. Učestvovala je na velikom broju međunarodnih i domaćih seminara i edukacija iz svih oblasti vezanih za njegu kose, kao i nekoliko prestižnih seminara iz oblasti profesionalnog šminkanja. Posjeduje certifikate svih renomiranih proizvođača na tržištu BiH za rad sa njihovim proizvodima. Udata je i ponosna majka Nike, Lazara i Nikole. Živi u Trnu.

„Nedin kutak“ svoja vrata je otvorio 29. maja 2023 godine. Neda ističe kako je presretna radi odlične organizacije i realizacije projekta, te da je sve onako kako je i zamišljala. O čemu smo to sve razgovarali čitajte u nastavku. 

Nedavno je bilo otvaranje vašeg salona. Recite nam kako je sve prošlo i da li ste zadovoljni?

Tako je, NEDIN KUTAK je otvoren 29. maja i moram priznati da sam veoma zadovoljna kako je sve prošlo. Salon izgleda upravo onako kako sam zamišljala.

Ko su sve bile zvanice na otvaranju, te kakve su reakcije zvanica na novootvoreni salon?

Otvaranje je, prije svega upriličeno za sve one koji su me od samog početka podržavali, a to su moja porodica, prijatelji, poslovni partneri i, naravno, moji najvjerniji klijenti i klijentice. Svi su oduševljeni salonom i iskreno sretni zbog ispunjenja mog sna.

Mnogo ste uložili truda i ideja u interijer. Da li je realizacija trajala dugo? 

Za sve što smo uradili bilo nam je potrebno oko pet mjeseci. Najteže je bilo organizovati kvalitetne majstore, obezbijediti da sve teče bez zastoja i, naravno izabrati detalje, kako bi sam prostor izgledao onako kako smo zamislili. Moram priznati da smo imali mnogo sreće sa ljudima koji su izvodili radove. Prije svega bih se iskreno zahvalila Studiu Finestra i Biljani Novaković na idejnom rješenju, firmi Elins i Mladenu Šipki na nadzoru i izvođenju svih elektroradova, te firmama HITING (ventilacija i klimatizacija), Božić enterijeri (pločasti namještaj), te Srđanu Mariću koji je radio sav moleraj i postavljanje lajsni, kao i tapete koje su dale poseban pečat prostoru.

Mnoge salone je opremala Radionica For You, što svakako dokazuje njihov kvalitet i ozbiljnost u svom radu. Kakva su Vaša iskustva, te da li su i oni učestvovali u idejom projektu?

Ljudi iz Radionice For You su izradili sve dijelove stilskog namještaja u salonu, a također su, svojim prijedlozima i sugestijama, aktivno učestvovali u idejnom projektu.

Kako ste došli na ideju da vam oni rade većinski dio dekorisanja i opremanja salona i da budu saradnici u stvaranju salona onakav kakav ste zamislili?

Za Radionicu For You sam čula već odavno preko mnogih prijatelja kojima su opremali salone i slične prostore, a i lično se poznajemo, jer živimo u Trnu.

Svaki salon posjeduje svoje detalje koji ga simboliziraju, sta bi vi izdvojili kao zanimljiv simbol vašeg salona?

Godinama se trudim da kvalitet usluge, posvećenost svakom klijentu i njegovim željama bude najvažniji detalj mog rada. Nadam se da će tako biti i u novom prostoru. Kod nas je uvijek zadovoljstvo i osmjeh našeg klijenta na prvom mjestu.

Koliko zadovoljni uslugom kolega iz Radionice For you?

Iskreno, prezadovoljna sam, kako kvalitetom same usluge, tako i brzinom i poštovanjem svih rokova. Sve preporuke za Radionicu For You.

Također da li nam možete reći koje sve usluge u svom salonu nudite?

Pored svih frizerskih usluga, sa najkvalitetnijom paletom preparata, nudimo i usluge profesionalnog šminkanja za sve prilike. 

Također napominjem da prostor u kojem je „NEDIN KUTAK“ dijelimo sa Studiom za njegu tijela „FIZIO MI“, u kojem možete dobiti različite vrste masaža i manuelne terapije. Sve usluge u Studiu „FIZIO MI“ obavlja visoko obrazovani terapeut sa dugogodišnjim iskustvom u polju manuelne terapije i nizom završenih edukacija na svjetskom nivou. 

Relax, sportske, masaže čokoladom i vulkanskim kamenjem samo su neke od širokog spektra usluga koje vam nudi „FIZIO MI“.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here