HomeLjepotaNokti koji će sijati tokom cijele 2022. godine

Nokti koji će sijati tokom cijele 2022. godine

Ponekad i stručnjaci za nokte izgube inspiraciju i ideje. Ako vam je dosadila jedna boja noktiju možda je vrijeme da vam damo inspiraciju – evo koji će nokti sigurno vladati u toku čitave 2022. godine!

Ruska manikura

Stručnjaci za nokte žele da ove godine probate rusku manikuru. Ovaj stil opisuju detaljno obrađene zanoktice i gel-manikura.

Francuska manikura s preokretom

Francuska manikura će uvijek biti klasika – ali uvijek je dobro misliti ‘izvan kutije’. Uz malo detalja klasični french postaje umjetničko djelo!

Nijanse plave

Prema stručnjacima – postoji nijansa plave za svaku sezonu: pastelna plava za ljeto i tamna plava za zimu!

Nokti s metalik detaljima

Dodaci metalika na bilo koju boju noktiju mogu probuditi uzbuđenje, ali i dalje zadržati ženstvenost. Dodaci mogu biti preko čitavog nokta, u manjim komadićima ili kao gliter.

Ombre nokti

Na svaki suptilni izgled možete staviti ombre efekt i – voila! Savršeno se uklapa s neutralnim bojama ili nacrtanim radom na vrhu noktiju.

Mandarina

Eksperti vjeruju da će narandžasta boja biti jedna od popularnijih zato što je vrlo lako iskoristiti. Sve njene nijanse – tople i hladne bit će trend ove godine.

Opušteni dizajn

Mnogi od nas još uvijek odgađaju svoje odmore i planove putovanja, ali to ne znači da ne možete pobjeći od stvarnosti uz pomoć ovih tropskih detalja.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOVE OBJAVE