HomeLjepotaNOVA FRANCUSKA DERMOKOZMETIKA U APOTEKAMA

NOVA FRANCUSKA DERMOKOZMETIKA U APOTEKAMA


Noreva je inovativna francuska laboratorija sa dugogodišnjim iskustvom u proizvodnji dermokozmetike. Danas je Noreva zastupljena u 65 zemalja svjeta sa preko 150 proizvoda organizovanim u preko 20 linija sa 17 patentnih proizvoda. Nova riješenja za hidrataciju kože, za masnu kožu i kožu sklonu aknama, suhu kožu i kožu sklonu atopijskom dermatitisu, osjetljivu kožu, rozaceu, psorijazu, seboroični dermatitis, hiperpigmentiranu kožu, urasle dlačice, ekceme, oštećenja i nepravilnosti kože, program za sunčanje, antiage program

 

ACTIPUR je linija proizvoda namjenjena osjetljivoj masnoj i aknama sklonoj koži, koja kombinuje veoma visoku toleranciju, efikasnost (PS/PP patent) i izvanrednu formulu bez AHA, BHA ili retinola, za bržu i potpunu korekciju nepravilnosti. Preparati su bezbjedni za upotrebu kod djece mlađe od 12 godina, trudnica i dojilja.

AQUAREVA linija je dizajnirana u cilju rješavanja problema dehidratacije kože, za njegu koja hrani i dubinski hidrira kožu tokom 24h! Obogaćena najčistijom vodom iz švicarskih glečera, linija je formulisana da brine o osnovnim funkcijama kože, koristeći inovativne formulacije pogodne za sve tipove kože i najnovija tehnološka dostignuća, kao što je zaštita od efekata izlaganja plavoj svetlosti (HEV light).


EXFOLIAC je linija proizvoda namjenjena masnoj i aknama sklonoj koži. Exfoliac je baziran na jedinstvenoj antirecidiv formuli α-Ω hidroksi kiselina. Spektar indikacija se kreće od mješovite i masne kože bez ikakve simptomatologije, do srednje teških formi akni. Velika prednost Exfoliac proizvoda je što nisu fotoosetljivi, tako da mogu da se koriste tokom cijele godine.

XERODIANE AP+ linija je specijalno formulisana za suhu, veoma suhu i atopičnu kožu. Pogodna je za higijenu i njegu osjetljive kože cijele porodice. Svaki proizvod prilagođen je svom glavnom cilju, a to je da umiri, hidrira i zaštiti kožu, delujući protiv svraba i iritacija.

SEBODIANE DS linija je namjenjena rješavanju problema seboroičnog dermatitisa i eliminaciji simptoma. Zahvaljujući patentiranom kompleksu S-Reguline, Sebodiane DS proizvodi za njegu umiruju inflamaciju, ograničavaju proliferaciju gljivica i eliminišu ljuspe.

KERPIL krema je specijalno formulisana za otklanjanje i sprječavanje nastanka uraslih dlaka na nogama, licu, pazušnoj regiji i bikini zoni. Koristi se i u tretmanu grube, guščije kože (keratosis pilaris). Vrši eksfolijaciju i otklanja grubu i hrapavu kožu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOVE OBJAVE