Novo: Ikoničan pogled uz Eyeconic Lash & Brow Lamination Kit

0
lash laminating and painting, closeup face. Beauty procedures in cosmetology clinic. Beautician painting patient's eyelashes

Da zanosne trepavice nisu potpune bez savršenih lukova obrva koji bi ih uokvirio i istaknuo poput najljepšeg umjetničkog djela, dobro znaju svi profesionalni lash artisti.

Zato, imamo dobre vijesti za naše kozmetičare: Na police Frizerlanda upravo je stigao novi set za lash lift odnosno minival trepavica, dodatno prilagođen za laminaciju obrva!

Radi se o funkcionalnom i praktičnom setu moćnog, simboličnog imena Eyeconic – koji obećava nezaboravan i ‘ikoničan’ pogled svakoj klijentici koja se podredi beauty tretmanu lash liftinga i laminacije obrva ovim proizvodom.

Ovaj nezaobilazni set za lash artiste sadrži četiri koraka:

  • sredstvo za uvijanje (3 kom)
  • fiksator (3 kom)
  • hranjivu tekućinu (2 kom), i
  • sredstvo za čišćenje (2 kom).
  • pakiranje uključuje i ljepilo (7ml), 5 pari gumenih uvijača u različitim veličinama, plastični aplikator i pomoćnu vatu.

Ono što posebno volimo kod ovog seta je činjenica da svi proizvodi u sadržaju ne oštećuju prirodne trepavice i obrve, dolaze u najnovijoj formulaciji korištenoj u lash liftingu i laminaciji obrva, te sadrže biljne sastojke. Opće je poznato da ovakvi setovi nisu baš društvene igre, te da se korištenje istih ne preporučuje kod kuće, posebno ukoliko ju ne radi tehničar koji je prošao adekvatnu obuku. Za korištenje ovakvog seta potrebno je da ste prošli kozmetičku obuku za lash lift (minival trepavica), kao i laminaciju obrva. S obzirom na to da je lash lift nešto kompleksniji proces u odnosu na samu laminaciju, u kutiji ćete pronaći i dodatno uputstvo o za korištenje za korištenje seta za tretman lash lifta, a koje možete pronaći i na dnu ovog teksta. Eyeconic set već je dobio odlične ocjene kupaca koji su ga među prvima isprobali.

Upute za upotrebu:

Lash lift/ Trajno uvijanje trepavica

Ovisno o gustoći i duljini trepavica, odaberite odgovarajuće uvijače za trepavice. Nanesite ih na gornje kapke koristeći ljepilo za trepavice. Zalijepite trepavice ljepilom za podizanje trepavica jednu po jednu na uvijače pomoću alata za uvijanje. Ravnomjerno nanesite malu količinu Perm losiona (sredstva za uvijanje) i ostavite 8/10/12 minuta (ovisno o gustoći prirodnih trepavica). Za bolje rezultate prekrijte kapke rastezljivom folijom. Uklonite Perm losion, a zatim nastavite s losionom za fiksiranje (fiksatorom), ravnomjerno nanesite malu količinu i ostavite isto kao i Perm losion. Uklonite fiksator s trepavica.

Napomena: Perm losion i fiksator držite podalje od kože i vrhova trepavica. Nanesite hranjivi losion na trepavice odozgo prema dolje, ostavite 5 minuta. Koristite sredstvo za čišćenje za čišćenje i uklanjanje ljepila s trepavica.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here