Od lokalnog do globalnog uspjeha! Rossen- ova regionalna dominacija kroz originalne i inovativne proizvode

0
3625

Pogledajte detaljnije ovdje.

Sigurni smo da ste čuli za Rossen kozmetiku? Vjerovatno nema osobe koja nije čula, probala ili se još uvijek misli probati ove jedinstvene proizvode domaće kvalitete. 

Ovaj dragulj domaće kozmetičke industrije u posljednjih šest godina osvojio je ne samo domaće tržište, već i srca potrošača širom Evrope. Možemo reći kako je upravo Rossen otvorio vrata domaće kozmetike stranim tržištima, jer je jedinstven spoj autentičnosti i inovativnosti sa tradicijom, zaista pun pogodak!

Pogledajte detaljnije ovdje.

Znate da su žene pokretači skoro pa svega, u biznisu, u ljepoti, u marketingu, u domu i gdje sve ne. I ovaj brend je osmislila žena, poduzetnica čija je zamisao bila da predstavi domaće, kvalitetno i dostupno svima. Sa timom razvija svijest svojih korisnika. Morate priznati da je velika stvar osvojiti domaće tržište, a još veća inostrano tržište. Ovaj tim je to uspio. Čak štaviše, rasturio. Nije ni čudo da je danas iza vrijednog tima 6 godina uspješnog i prepoznatog poslovanja, 6 godina inovacije i praćenja svjetskih trendova, 6 godina ljubavi prema njezi.

Rossen prirodna kozmetika je prvenstveno nastala iz ambicije i težnje za povratak prirodnom tretmanu kože i kose.

„Kako su Bosna i Hercegovina i Srbija zemlje koje imaju očuvano prirodno bogatstvo i stručne kadrove, rodila se ideja da te dvije činjenice spojimo u jednu lijepu priču. Priču o izradi prirodne kozmetike”, kažu iz kompanije.

Pogledajte detaljnije ovdje.

„Naša strast prema proizvodnji kozmetičkih proizvoda doseže daleko iznad običnog zadovoljavanja standarda. Svaki dan, naša predanost kvaliteti i sigurnosti vodi nas korak dalje, osiguravajući da svaki proizvod koji napusti naše pogone nosi pečat izvrsnosti.

Kada razmišljam o našoj proizvodnji, ponosno se osvrćem na našu posvećenost usklađenosti s najstrožim propisima i standardima u kozmetičkoj industriji. Svaki korak proizvodnog procesa, od odabira sirovina do pakiranja gotovih proizvoda, temeljito je promišljen kako bi se osigurala potpuna sigurnost i kvaliteta.

Naša proizvodnja nije samo posao – to je naša misija. Kroz stroge protokole i kontrolu kvalitete, osiguravamo da svaki proizvod koji stvaramo predstavlja vrhunski standard u kozmetičkoj industriji. I s ponosom mogu reći da su naši napori prepoznati kroz prestižne certifikate EN ISO 9001 i EN ISO 22716, koji ne samo da potvrđuju našu izvrsnost, već i jamče pouzdanost naših proizvoda.

Pogledajte detaljnije ovdje.

U Rossenu, naša proizvodnja nije samo stvar poslovanja – to je naša strast, naša čast i naša predanost prema našim kupcima. Sa svakim proizvodom koji izlazi iz naših pogona, nosimo obećanje kvalitete, sigurnosti i zadovoljstva. Ono čime smo se vodili na samom početku, a što i danas održavamo je da pratimo zahtjeve i želje naših korisnika, pratimo trendove, nudimo kvalitet, a zadržali smo nisku cijenu. Slušamo riječi naših korisnika i dostupni smo 24h”, kažu iz kompanije.

Neka nam ova priča služi kao podsticaj da sanjamo velike snove i ostvarujemo ih s ponosom i integritetom.

Drago nam je da Rossen potiče iz naše male Bosne i Hercegovine. Njegov uspjeh predstavlja izuzetnu stručnost i kvalitet naših ljudi, pokazujući da možemo parirati svjetskim brendovima.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here