HomeLifestyleOtkrijte super frizure sa šiškama

Otkrijte super frizure sa šiškama

Evo kako ih nose poznate ličnosti. 

Trend šiški dolazi i prolazi, ali mnogi vole šiške čak i kada nije ‘njihova sezona’. Možda ste u posljednje vrijeme razmišljali o nekoj promjeni, a jedna od većih je šišanje šiški. 

Najbolja stvar u vezi sa šiškama je ta što se mogu stilizirati na mnoge načine i uz mnoge različite frizure. Skoro je nemoguće ne pronaći neki stil koji bi odgovarao vašoj kosi i željenim šiškama. Bez obzira da li želite odvažne i kratke, ili elegantne i duge, šiške su odličan način da osvježite izgled bez da žrtvujete dužinu kose. Sve što treba je da odaberete dobar stil. 

Pogledajte neke od frizura sa šiškama koje su nosile poznate ličnosti!

Baby šiške

Nakon mjeseci izrastanja pixie friziure, Rowan Blanchard napokon je došla na teritoriju boba, a ima i šiške! 

 

 Izreckane šiške

Na zabavnom selfiju na Instagramu, zvijezda popularnog TV serijala Igra prijestolja, Maisie Williams pokazala je svoje šiške koje su savršeno neravne i pune teksture. U kombinaciji sa neurednim bobom, ovo je odličan izgled za one koji vole ‘haos’. 

Šiške do trepavica

Sarah Hyland pojavila se na eventu sa šiškama koje odvlače pažnju. Ove ozbiljne šiške pokrivaju veći dio lica i odlične su za one koji žele veliku promjenu na licu. 

Šiške na stranu s punđom 

Emilia Clarke, majka zmajeva iz pomenute popularne serije Igra prijestolja, pojavila se na crvenom tepihu s ovim super dužim šiškama na stranu. Idealne su za one koji ne žele zahtjevnu frizuru, jer brzo izrastaju i lako se sakriju ako želite drugačiju frizuru. 

Zavjesa šiške 

Glumica Kat Dennings na svom Instagram profilu pokazala je svoje duge, guste šiške. Mogu se nositi spojene ili razdvojiti. 

Duge tanje šiške

Niko ne sumnja da Sofia Vergara ima dosta kose. Ali da su njene šiške guste poput njene kose, izgledale bi teške i poput debelih zavjesa. Zato su istanjene šiške puno bolji izbor. Ako se šiške počnu lijepiti za čelo, poprskajte malo suhog šampona na korijen i masirajte kroz šiške. 

Kovrdžave šiške 

Ko kažu da kovrdžava kosa ne može imati šiške? Ikone poput Zendaye ignorišu takva pravila. Definirane lokne izgledaju bolje od frizzy šiški, zato uvijek stavite dosta hidratacije da bi šiške uvijek izgledale svježe. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOVE OBJAVE