Ovladajte ‘podivljalim’ hormonima

0

Osjećate da nešto nije u redu s vašim hormonima?

Naglo debljanje ili mršavljenje, nesanica, glavobolja, umor, smanjen libido, ispadanje kose i depresija vrlo bi lako mogli biti simptomi disbalansa hormona od kojeg pate žene i muškarci svih dobnih skupina.

Iako se o tome donedavo malo govorilo, sve je više ljudi kojima hormonska neravnoteža utječe na izgled i raspoloženje, ali ponajviše na kvalitetu života i zdravlje.

Primijetite li simptome hormonske neravnoteže, bilo bi dobro da ih ne zanemarujete i ne odugovlačite s traženjem odgovarajuće pomoći.

Uravnoteženi hormoni ne samo da rješavaju neugodnih simptoma nego i učinkovito preveniraju razna bolesna stanja, preveniraju preuranjeno starenje i pridonose dobrom izgledu i vitalnosti žena i muškaraca.

Kako hormone dovesti u ravnotežu?

Kao prvo, treba živjeti zdravo, a to znači jesti zdravu hranu, relaksirati se, dovoljno spavati  i boraviti na svježem zraku. Treba također izbjegavati tvari koje ometaju rad hormona. I  na kraju, ako to sve ne bude dovoljno da biste se osjećali dobro i uspjeli postići idealnu ravnotežu hormona, tijelu će možda ipak trebati malo pripomoći u “poštimavanju” hormona prirodnim tvarima koji će pripomoći pravilan rad žlijezda.

Biobalans dodaci prehrani, prepoznatljivi upravo po jedinstvenim i inovativnim formulama za prirodno balansiranje hormona, u tome vam mogu pomoći.

THYROMAXX® : Prirodna podrška zdravlju štitne žlijezde

Thyromaxx®  je jedinstven dodatak prehrani za zdravlje štitne žlijezde.

Namijenjen je svima koji žele na prirodan i neškodljiv način pripomoći rad svoje štitne žliezde i proizvodnju hormona važnih za održavanje zdravog i aktivnog metabolizma, a posebno se preporučuje osobama koje imaju simptome oslabjelog rada štitne žlijezde ili imaju Hashimotov tireoiditis, bez obzira na to uzimaju li hormonsku terapiju ili ne. Thyromaxx®  se također preporučuje i svima kod kojih se stil života (npr. stres, manjak sna, dugotrajne ili restriktivne dijete) odražava na rad štitne žlijezde i metabolizam, ali i ženama koje imaju problem održavanja težine u menopauzi.

Kako prepoznati radi li štitna žlikjezda dobro?

Ako štitna žlijezda nije u stanju proizvoditi hormona koliko je tijelu potrebno, to se odražava na razne tjelesne sustave i dovodi do niza neugodnih simptoma kao što su: promjene tjelesne težine, umor, promjene raspoloženja, tjeskoba, nesanica ili nekvalitetan san, smanjen libido, slaba koncentracija, ispadanje kose, prorjeđivanje vanjskog ruba obrve, konstipacija, slabo probavljanje hrane, naticanje lica i potkoljenica, česte upale nosa, grla ili uha, neredovit ciklus, pospanost tijekom dana, suha koža, krhki i lomljivi nokti, prorjeđivanje kose i dr.

Kako Thyromaxx® pomaže?

Thyromaxx® objedinjuje moć biljaka, aminokiseline, minerala i vitamina te tako štitnoj žlijezdi osigurava specifične i važne mikronutrijente za njeno normalno funkcioniranje.

Thyromaxx® sadrži l-tirozin, ekstrakte gugula i irske mahovine, selen, cink, vitamine B2, B3, B6 i B12 te vitamin C.

FEMIMAXX®: Hormonska ravnoteža žene u svakoj dobi

Femimaxx® je nezamjenjiv dodatak prehrani za sve žene koje žele na prirodan i zdrav način postići i održati hormonsku ravnotežu te se osjećati vitalno, zdravo i zadovoljno.

Posebno će od njega imati koristi žene u reproduktivnim godinama koje osjećaju simptome hormonske neravnoteže, a pomoći će i ženama koje imaju tegobe koje prate perimenopauzu.

Kako prepoznati hormonsku neravnotežu?

Niz je neželjenih simptoma koji upućuju na hormonsku neravnotežu: izraženi simptomi PMS-a, obilne ili bolne mjesečnice, sindrom policističnih jajnika (PCOS), izostanak ovulacije ili bolne ovulacije, neplodnost, miomi i fibrocistične promjene grudi, endometrioza, navala vrućine i promjena raspoloženja, napuhnutost, neredovite, preobilne ili oskudne menstruacije, noćno znojenje, suhoća sluznice, smanjena spolna želja, nemir i nervoza,  nesanica, burne emotivne reakcije, teško podnošenje stresa, cikličke migrene, pojačano opadanje ili istanjenost kose, istanjenost kože i pojava bora, izrazito suha ili premasna koža,  akne u odrasloj dobi, napetost i preosjetljivost dojki, pojačana tjelesna dlakavost,  preraspodjela masti po tijelu, zadržavanje vode u tkivima i dr.

Kako Femimaxx® pomaže?

Femimaxx® je vrhunska kombinacija pomno odabranih biljnih ekstrakata i važnih mikronutrijenata koji zajedno pridonose balansiranju ženskih hormona.

Femimaxx® sadrži ekstrakte grozdaste šparoge , cvijeta hmelja, indijske kosmulje, stolisnika i pasiflore, mio-inozitol, cink, folnu kiselinu, vitamine B6 i B12.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here