Posao frizera je jako zahtjevan i komplikovan, jer je rad sa svakim klijentom zapravo jedan novi izazov

0
349

Da bi jedan frizer uspio u svom poslu i dalje se razvijao prije svega je potrebna ljubav prema ovom poslu, želja za konstantnim učenjem, mnogobrojne edukacije, razmjena znanja i dijeljenje iskustava sa kolegama iz cijelog svijeta.

Biljana Vukotić, Yellow edukator za BiH. Svoju karijeru je počela još prije 10 godina, pod vodstvom gospođe Danijele Bagladi Prosen. Njena želja za učenjem i novim stvarima ista kao i prvog dana, te svakog dana uči nešto novo i tako sve više napreduje. Svoje stručno usavršavanje počela je pohađanjem mnogobrojnih seminara i edukacija, kako u našoj zemlji, tako i zemljama iz regije. 2012. godine počela je svoju takmičarsku karijeru, kada je na Državnom prvenstvu osvojila prvo mjesto.

Kao Yellow edukator imam čast pohađati njihovu akademiju u Italiji, te na taj način učim od internacionalnih edukatora. Na akademiji sve informacije dobivamo iz prve ruke, odnosno prvi se susrećemo sa novim proizvodima i tu ih testiramo. Bitno je spomenuti da učim sa kolegama iz čitavog svijeta, a stečeno znanje sa zadovoljstvom prenosim na kolege tijekom edukacija, odnosno seminara koji su u organizaciji Ziblin & Co tima, glavnog zastupnika za Yellow brend u BiH.

Put do uspjeha je poprilično težak, ali uz prave partnere koji mi daju jaku podršku u svakom smislu, ništa nije neostvarivo. Yellow brend gradi svoj status putem kvalitetnih proizvoda i pravom brigom o svojim klijentima, zbog čega sam ja odlučila postati dio ovog tima. Sigurna sam da zajedno, uz podršku obje strane, gradimo bolju budućnost.

Ove godine sa Yellow-om izlazimo na svjetsko natjecanje, te ni u jednom trenutku ne sumnjamo u rezultate. Mnogo zajedničkog truda smo uložili u sve ovo, ja kao frizer, a oni kao odličan brend. Izlaskom na natjecanje na svjetskoj sceni, pokazati ćemo rezultate predanog rada i truda i više nego odlične kvalitete Yellow brenda. Nažalost, zbog pandemije prouzrokovane virusom COVID -19 ovogodišnje natjecanje se neće održati u Parizu, te zbog toga ulazimo u povijest prvog online natjecanja, što nas prije svega još više motivira da radimo i vježbamo.

Yellow Easy Long – Duga i zdrava kosa je san svake žene, pa je ponekad teško gledati kako sporo raste. Yellow je našao rješenje naših problema. Easy long je linija za stimulaciju rasta kose na bazi algi sa Tahitija, koje potiču rast nove i ubrzavaju rast trenutne kose. Kao edukator imala sam priliku da prva testiram ovu liniju, a ovo su rezultati nakon 3 mjeseca korištenja.

Yellow keratin – Kosa je ukras svake žene, ona treba biti lijepa, a samim tim i njegovana, što zahtijeva nešto više vremena. Kako je tempo života ubrzan, većina žena nažalost ne izdvaja mnogo vremena za svakodnevne frizure. Uz Yellow keratin dovoljan je jedan odlazak frizeru, jedan tretman keratinom da bi vaša kosa naredna 3 mjeseca bila ravna, zdrava, nahranjena, sjajna, posebno sad, nakon njenog izlaganja suncu, kloru, soli i moru.

Korištenjem Yellow proizvoda snovi žena se brzo ostvaruju.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here