Poznati make up umjetnik Stefan Subotić će održati masterclass na Sajmu BeautiFUL 2023

0

GLAM DAY WITH SPARKLES, GLITTERS AND LITTLE FAIRY DUST; Edukator: Stefan Subotić; DOM MLADIH; DATUM: 17.09.2023; VRIJEME: 10:00-14:00H

16. i 17.9.2023. centar Skenderija u Sarajevu bit će centar beauty i wellness industrije. Dvodnevni Međunarodni sajam kozmetike, ljepote, zdravlja i wellnessa BeautiFUL 2023 okupit će sve zaljubljenike i stručnjake u beauty svijet, sve one koji vole i užvaju u beauty proizvodima, savjetima, preporukama, edukacijama, takmičenjima, fenomenalnim popustima (do čak 50%), nagradama, odličnom zabavom i još mnogo toga. Na sajmu će se predstaviti 100 izlagača iz regije (sa preko 300 brendova) koji pripremaju odličnu ponudu sa već pomenutim fantastičnim popustima i nagradama. Pored izlagačkog dijela, sajam nudi i učešće na masterclassovima vrhunskih regionalnih stručnjaka, a jedan od njih je i Stefan Subotić, make up umjetnik iz Srbije. Njegovi radovi cijenjeni su i prepoznati, a gdje se god pojavi održi maestralni masterclass, te stoga ne sumnjamo da će isto biti i na Sajmu BeautiFUL 2023. Stefan je skroman čovjek, sačinjen od emocija i umjetnosti, koje u integraciji i čine njegov život. Stefan će 17.9.2023. u Domu mladih u Sarajevu održati masterclass o temi ”GLAM DAY WITH SPARKLES, GLITTERS AND LITTLE FAIRY DUST”. Na masterclass-u će pokazati mnogo trikova i noviteta, a masterclass će se raditi na modelu, a na kraju svi prisutni će dobiti certifikat o odslušanom masterclass-u. Ulaz je uz kotizaciju, a sve informacije i način prijave putem linka OVDJE.

Za početak, recite nam ko je Stefan privatno, a ko poslovno?

Ovo pitanje je pitanje na koje će vam pre odgovoriti moji dragi ljudi. O sebi ne umem puno toga ni da kazem. Ako bih i umeo, najpribližnije reci koje bi me opisale su jednostavnost i sloboda duha.

Kako izgleda jedan vaš radni dan?

Jedan moj radni dan je dan proveden u ljubavi prema svom poslu, klijentima i u simbiozi sa svojom stvaralačkom energijom, koja me ujedno i pokreće i motiviše.

Gdje nalazite inspiraciju, šta vas motivira?

Inspiracija mi je sve sto je lepo, a sve je lepo, pa je širok spektar stvari koje me mogu u jednom danu inspirisati. Sve počinje zahvalnošću, a sa njom i završava. U toj zahvalnosti, inspiracija je nepresušna.

Ko vam je najveća podrška?

Najveća podrška su svi najbliži ljudi.

Kako balansirate svoje obaveze?

Svoje obaveze balansiram uspešno. Posao je raspoređen onoliko koliko mi treba i koliko je potrebno, a da odmor i uživanje u stvarima koje me ispunjavaju ni najmanje ne trpi.

Na sajmu BeautiFUL 2023 imat ćete masterclass, recite nam o kakvom je masterclassu riječ, šta ćete zapravo raditi?

Na masterclassu pokazaću vam kreativnost kroz umetnost stvaranja nečeg lepog na licu jedne mlade osobe.

Šta očekujete od sajma i imate li neku poruku za čitatelje, možda poziv da vas posjete?

Kao svaki sajam lepote, verujem da će zablistati pozitivnim i lepim ljudima, kreativnom temama, proizvodima i predavačima.

Vi ste make up artist i umjetnik kada je make up u pitanju. Kako je krenula vaša priča ka uspjehu?

Moja prica je počela onog trenutka kada sam se rodio jer sam se rodio sa svrhom koju živim i još kao dete je prepoznao. Četkice su deo mene, već sam se sa njima saživeo.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here