Vinka Zavišić će na Sajmu BeautiFUL 2023 održati masterclass ”Koji je najkraći put do elegantnog oka – Permanent Eyeliner”

0

Vinka Zavišić će na Sajmu BeautiFUL 2023 održati masterclass ”Koji je najkraći put do elegantnog oka – Permanent Eyeliner”

16. i 17.9.2023. centar Skenderija u Sarajevu bit će centar beauty i wellness industrije. Dvodnevni Međunarodni sajam kozmetike, ljepote, zdravlja i wellnessa BeautiFUL 2023 okupit će sve zaljubljenike i stručnjake u beauty svijet, sve one koji vole i užvaju u beauty proizvodima, savjetima, preporukama, edukacijama, takmičenjima, fenomenalnim popustima (do čak 50%), nagradama, odličnom zabavom i još mnogo toga. Na sajmu će se predstaviti 100 izlagača iz regije (sa preko 300 brendova) koji pripremaju odličnu ponudu sa već pomenutim fantastičnim popustima i nagradama. Pored izlagačkog dijela, sajam nudi i učešće na masterclassovima vrhunskih regionalnih stručnjaka, a jedan od njih je VINKA ZAVIŠIĆ koja će 16.9. u Domu mladih u periodu od 19:00 do 21:00 održati masterclass o temi ”KOJI JE NAJKRAĆI PUT DO ELEGANTNOG OKA – PERMANENT EYELINER”. Ulaz na masterclass je uz kotizaciju, a sve informacije i prijave putem linka OVDJE

Vinka Zavišić, edukatorica i jedna od osnivača NIKA Academy i NIKA Beauty Centra, svoje dugogodišnje iskustvo kozmetologa i permanent make up eksperta pretočila je u NIKA ACADEMY – jedan od najboljih edukativnih centara za buduće permanent make up profesionalce širom Evrope. Pored najvećeg broja edukacija koje su održane u Srbiji i u regionu, posljednjih nekoliko godina Vinka je svoje znanje gradila i prenosila kolegama u nekoliko država, od Srbije do Indije, Slovenije, Hrvatske, Italije, Bosne i Hercegovine, Austrije i Švicarske. Vinka Zavišić je jedan je od edukatora sa najviše priznatih certifikata za permanent make up i napredne tehnike medicinske mikropigmentacije čije usavršavanje nikada nije stalo i neće prestati.

Ove godine imate priliku da uživo, na modelu, vidite najkraći i najlakši put do klasičnog eyeliner-a. Rad sa novom generacijom pigmenata i savršenom tehnikom će sigurno promijeniti vaš pogled na trajnu šminku kapaka. Pridružite se i naučite kako za najkraće moguće vrijeme, bez iritacije i otoka možete završiti vaš rad. Svaki polaznik na kraju će dobiti certifikat o odslušanom masterclass-u.

ULAZ NA SAJAM BEAUTIFUL 2023 JE SLOBODAN. VIDIMO SE!

Za početak, recite nam ko je Vinka privatno, a ko poslovno?

Privatno je veoma ispunjena i zadovoljna , majka troje dece, supruga , sestra , ćerka . Neko ko uživa u životu i druženju sa prijateljima. Poslovno je nezasita napredovanjem , i iz te želje je otvorila jednu od najboljih Akademija u Srbiji i šire. Direktor je Nika akademije i jedan od osnivača Nika beaut centra. Ponosan nosilac velikog broja sertifikata iz oblasti trajne šminke i jedna od vodećih predavača u tom polju.

Kako izgleda jedan vaš radni dan?

Teško je reći da imam radni dan , jer ja u poslu uživam. Izuzetno ispunjeno  dinamično radno vreme bez obzira na to da li se bavim tretmanima ili držim edukacije. A jedno je sigurno , moj tempo bi retko ko izdržao.

Gdje nalazite inspiraciju, šta vas motivira?

Motiv i inspiracija su mi moja deca i moja porodica . Nekad sam sve radila za sebe a sad za njih.

Ko vam je najveća podrška?

Najveća podrška mi je suprug , moje sestre i moji roditelji a najveća pomoć moja svekrva, bez nje, i njene pomoći nikad ne bi postigla ovako veliki uspeh.

Kako balansirate svoje obaveze?

Vrlo lako, mislim da u sebi nosim neki urođen gen za dobru organizaciju . Što mojoj okolini izuzetno teško pada jer uporno pokušavam to da prenesem na sve njih.

Na sajmu BeautiFUL 2023 imat ćete masterclass, recite nam o kakvom je masterclassu riječ, šta ćete zapravo raditi?

Imaću to zadovoljstvo da prikažem rad KLASIČNOG AJLAJNERA kao jednu od tehnika koja daje izuzetnu eleganciju licu. Predstaviću kako da na najlakši i najbrži način dobiju lep, precizan i savršen rad.

Šta očekujete od sajma i imate li neku poruku za čitatelje, možda poziv da vas posjete?

Očekujem pre svega veoma lepu i pozitivnu energiju. Kako sam poznata kao jedan od edukatora koji ima izuzetno visoko znanje, i veoma dugo iskustvo, očekivanja su sigurno velika. Volela bi da pozovem sve da se pridruže jer će informacije kao i poznanstva biti od velikog značaja.

Kako je krenula vaša priča ka uspjehu? 

Veoma spontano i lagano. I mislim da još uvek nisam uspešna , nego prepoznatljiva. Uspeh se meri sa mnogo većim stvarima koje planiram tek da postignem.

Za kraj, ako je ostalo nešto što nismo rekli, a bitno je.

Mislim da je bitno da naglasi da će posetioci sajma na kraju postati svesni razlike između troška i investicije. Dolazak na sajam će biti jedna od najboljih investicija koje će uraditi ove godine. Jedva čekam da se vidimo.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here