HomeLjepotaPrednosti lash lifta

Prednosti lash lifta

Lash lift se pokazao kao jedan od najpopularnijih kozmetičkih tretmana širom svijeta. Ali šta je zapravo lash lift? Kako funkcioniše? Koje su mu prednosti? Čitajte i reći ćemo vam sve što trebate znati.

Lash lift tj. podizanje trepavica postoji već duže nego što bi se moglo pretpostaviti. Usko je povezan sa postojanjem trajne šminke i u prvi plan stavlja luksuzne, podignute i uvijene trepavice koje su sjajna alternativa ako želite isprobati nešto drugo umjesto nadogradnje trepavica.

Ovim brzim salonskim tretmanom prirodne trepavice prilijepljene su na pažljivo odabrani silikonski štapić ljepilom topivim u vodi. Vaša kozmetičarka će ga pažljivo presjeći, izolirati i postaviti vaše vlastite prirodne trepavice u njihov novi položaj. Nježno i pažljivo se na trepavice nanosi losion za podizanje trepavica, omogućavajući trepavicama da se podignu u novi položaj. Potrebno je kratko vrijeme obrade prije nego što se losion za podizanje ukloni i zamijeni losionom za setovanje, i to je to!

Finalni rezultat? Raskošne, uvijene trepavice koje će trajati koliko i vaš prirodni ciklus trepavica, koji može trajati i 90 dana. Znamo o čemu razmišljate, u čemu je kvaka? Osim što morate posjetiti vaš lokalni kozmetički salon svakih 6-12 sedmica, a još uvijek možete nositi maskaru, plivati ​​i živjeti svoj život normalno? Pa, kvaka ne postoji.

Evo glavnih prednosti lash lifta:

Poboljšava vaše prirodne trepavice

Podizanje trepavica djeluje na vaše prirodne trepavice, nema potrebe za dodavanjem bilo čega na vaše trepavice, jer lash lift uključuje samo prirodne trepavice i daje im WOW efekat!

Pogodan za kratke trepavice

Srećom, podizanje trepavica dizajnirano je za skoro svaku dužinu i debljinu trepavica. Sjajne vijesti za one s kratkim trepavicama – I dalje možete postići nevjerovatne rezultate čak i sa kraćim, tanjim trepavicama.

Uvijaju, podižu i daju izgled dužih, tamnijih trepavica

Podizanje trepavica čini čuda! Kad su vaše trepavice u svom prirodnom stanju, mogle bi biti ravne ili čak okrenute prema dolje, čineći da njihove dimenzije izgledaju kruto i kratko. Kada uradite lash lift, vaše trepavice imaju izgled dužih i još punijih trepavica, a ukoliko ih obojite,  vaše će trepavice biti tamne poput noćnog neba. To je savršen trio!

Sjajna alternativa ekstenzijama trepavica

Ako ste imali reakciju na ekstenzije trepavica ili ih niste mogli održavati? Podizanje trepavica može biti za vas. Ovaj nevjerovatan tretman je lak za održavanje i brža alternativa, a uz to vam pruža onaj lijepi prirodni osjećaj.

Lako održavanje

Svi danas živimo užurbano, a ponekad vam može biti teško odvojiti neko vrijeme za sebe i uz to se osjećati glamurozno.  Podizanje trepavica brz je tretman i još lakši za održavanje. Uz minimalnu njegu, to je zaista savršen tretman.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOVE OBJAVE