HomeLjepotaPredstavljamo: Tijana Graonić - Phibrows Master

Predstavljamo: Tijana Graonić – Phibrows Master

Tijana Graonić se u oktobru 2017. godine prvi put susrela sa iscrtavanjem obrva na Phibrows edukaciji Branka Babića. Nakon završenog kursa iskustvo je stekla radeći u Njemačkoj i potom u Banjoj Luci, gdje i sada radi.

Konstantnom vježbom i radom se popela stepenicu više godinu dana kasnije, kada ju je Akademija proglasila Royal Artistom.

Par mjeseci kasnije otkrila je druge varijacije u crtanju obrva i upisala perfekecioni kurs za BoldBrows kod Mensure Megy Hodžić.

  1. godine je otvorila i svoj salon u Banjoj Luci,  Tijana Graonić Brows & Beauty Studio. Uz nju je sada tim ljudi i niz kozmetičkih usluga za klijente, dok je focus i dalje isključivo na obrvama.

Sada je Phibrows Master i podigla je svoj rad i karijeru za još jednu stepenicu više. Radi Pay With Smile tretmane (besplatne obrve za sve koji su prošli kroz kemoterapiju ili se bore sa alopecijom).

Tijana je također edukator tehnike PhiBrows, te za sve informacije možete joj se obratiti putem njenog Facebook ili Instagram profila.

O PhiBrows tehnici:

Najnovija velika stvar u industriji ljepote. To je usavršena tehnika microblading-a koja ispunjava sve zahtijeve kada je u pitanju stvaranje dugotrajnih savršenih obrva.

Phibrows microblading (PhiAcademy, Branko Babić) polutrajna je metoda šminkanja obrva gdje se umetanje pigmenta vrši mikro oštricama, koje simuliraju prirodan izgled dlaka različitih dužina i gustoća. U ovoj metodi ne koristimo mašine za tetoviranje. Dlake se plitko uvlače u kožu posebnim oštricama. Zahvaljujući ovoj specifičnoj metodi prirodan izgled obrva postiže se lako. Čitav oblik obrva nije ispunjen pigmentom (efekat flomastera), dlake se crtaju u prirodnom smjeru rasta.

Facebook: Tijana Graonić Brows & Beauty Studio

Instagram: tia_phibrows

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOVE OBJAVE