Sandro Šutić: Trenutno je IN stepenasto ošišana kosa sa šiškama bilo dužim ili kraćim

0

Za one koje se teško prilagode toplim tonovima tu su nam i biserne (pearl) nijanse koje nisu hladne i da kažem previše mrtve i sive. 

Za početak nam se predstavite?

Hvala vam na pozivu za intervju, zovem se Sandro Šutić vlasnik sam frizerskog salona “HAIR STUDIO S ” živim i radim u Mostaru. Uživam u svom poslu, frizerstvo me ispunjava otvara moju kreativnost iz dana u dan.

Da li imate nekoga ko Vam je posebna motivacija u ovom poslu?

Motivacija u poslu je jako važna, u našem poslu je bitno stalno učiti nove tehnike  i pratiti trendove kako bi zadovoljili potrebe klijenata koji žele imati dobru modernu frizuru u skladu sa današnjom modom. Ja kao frizer dosta putujem što me jako motivira i donosi mi nove kreativne ideje za daljnji rad. Nekoliko puta godišnje pratim razne seminare, te u posljednjih godinu dana radim kao edukator od kolorizacije do svečanih frizura. Dakle u globalu motivira me putovanje i usavršavanje kako sebe tako i drugih.

Koje frizure su sada „IN“?

Trenutno je sada IN stepenasto ošišana kosa sa šiškama bilo dužim ili kraćim, obično to budu duge šiške koje pređu u kratke. Dosta je popularan volumen, lepršava kosa i bujne lokne. Također je i dalje popularna frizura long bob, duži paž koji pada ispod ramena. Što se tiče kratkih frizura asimetrije, ander cut, duže šiške na jednu stranu i slično. Žene su danas jako smjele i da kažem dobro iznesu sve što nam novi trendovi donose.

Koje boje se najviše koriste u proljetnim danima? Da li su to tamni tonovi ili ipak svijetliji?

Jako dobro pitanje, pošto nam sada dolazi toplije vrijeme tako ja obožavam i svijetle tople tonove u kosi što mojim klijenticama odgovara i brzo se naviknu na smeđe, zlatne i bakrene tonove koje su pun pogodak. Kosa izgleda puno zdravije, punije i bogatije sa toplim tonovima što nam je krajnji cilj. Za one koje se teško prilagode toplim tonovima tu su nam i biserne (pearl) nijanse koje nisu hladne i da kažem previše mrtve i sive.

Čitateljima želim što manje stresa, bilo na ljubavnom planu, poslu, u obitelji, prijateljstvu i slično. Svi smo svjesni da je danas neizbježan stres i užurbani život, radite ono što volite i ono što vas ispunjava, te širite pozitivnu energiju.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here