Sanja Milanović: Šminkanje koristimo kako bismo istakli prirodnu ljepotu

0
525

Trajna šminka usana je jako lijepa i zahvalna.

Intervju: Sanja Milanović

Šminkanje za naglašavanje prirodne ljepote trebalo bi biti suptilno i naglasiti vaše najbolje osobine bez prevelike količine proizvoda. Važno je naglasiti da cilj šminkanja za prirodnu ljepotu nije prekriti sve nepravilnosti ili promijeniti vaš izgled, već istaknuti vašu prirodnu ljepotu. Manje je često više kada je riječ o šminkanju u ovom stilu. U nastavku je intervju sa Sanjom Milanović.

Recite nam nešto o sebi?

Moje ime je Sanja Milanovic. Iz Prijepolja sam. Zavrsila sam srednju medicinsku školu, smer babica. Zbog nemogućnosti zaposlenja u našem gradu, počinjem se baviti sminkanjem, iz hobija… 

Kako ste počeli raditi ovaj posao i otkud ljubav prema istom? 

Od malena sam se šminkala i volela to. Nešto ozbiljnije počinjem u svojoj 18-oj godini, po završetku srednje škole. Nakon dve godine rada u salonu kod svoje prijateljice, frizerke, (koja je i bila inicijator da krenem sa tim) otvaram svoj salon… Samostalna sam već 5 godina.

Koju vrstu šminke volite i šta je najtraženije u Vašem salonu?

Apsolutno sve volim sto se šminke tiče, najviše volim sminkanje mladih 🙂 za njihov najvažniji dan. Najtraženije je to ‘nasminkaj me wow, ali da izgleda prirodno’ sto žene kod mene najviše i vole. Ističemo sve ali u granicama prirodnog i lepog. Radite i trajnu šminku pa nam recite nešto više o tome? Takodje radim i trajnu šminku, puder obrve koje su sada jako popularne… lepa i prirodna tehnika. I trajna sminka usana… koja je jako zahvalna i lepa.

Najčešći izazovi sa kojima se susrećete u radu?

Kao izazove bih navela neki tipovi koze, problemi sa istom, starije dame, bore… ali na kraju sve ispadne lepo, doziranjem i talentom

Planovi za dalji razvoj karijere? 

Planovi za proširivanjem, zaposlenjem možda nekih novih devojaka i otvaranje salona u nekom većem gradu

Poruka čitateljima. 

Poruka damama je da uvek budu lepe i doterane, a mi smo tu da im pomognemo u tome 🙂

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here