Sanja Vujičić: Najteže je objasniti da ne postoji savršena koža, nos, obrve

0

Razgovarali smo s vlasnicom salona SanjaTi i kozmetičarkom Sanjom Vujučić, koja je za naše čitatelje otkrila više o sebi i kako je počela njena priča u svijetu ljepote.

Za BeautiFUL Sanja Vujičić

Zovem se Sanja Vujičić, rođena sam 1975. u Banja Luci, gdje sam završila i srednju Tehnološku školu. U svijetu kozmetike sam već 18 godina, a proteklih 9 godina uspješno vodim frizersko-kozmetički studio ‘SanjaTi’ sa svojom drugaricom i ortakinjom frizerkom Tanjom Kasun. 

Još kao tinejdžerka sam uživala da lakiram nokte, šminkam i sređujem svoje drugarice i sestre, pa je ljubav prema tome vremenom postala moj posao. 

Prvi posao u struci je bio na poziciji LPG terapeuta u Hemel beauty centru, tadašnjem najvećem salonu ljepote u Banjaluci. Okružena divnim kolektivom, počela sam da se usavršavam u svijetu kozmetike, a najviše su me privlačili tretmani lica, tako da danas imam preko 20 završenih edukacija u toj oblasti.

Nakon godina iskustva, klikom na prvu sa Tanjom, odlučile smo da zajedno ostvarimo svoj san i otvorimo sopstveni salon. Trenutno su uz nas dvije zaposlene još dvije divne mlade djevojke Radmila i Valentina. Zajedno činimo jedan mali nasmijani kolektiv.

Smatram da posao koji radim zahtjeva veliku lojalnost, a prije svega odgovornost prema klijentu, jer pored aspekta ljepote, ipak je riječ o zdravlju nečije kože, gdje pogrešnim pristupom možemo nanijeti više štete nego koristi. 

U današnjem svijetu iskrivljenih ideala ljepote i društvenih mreža, najteže je, nažalost, objasniti mladim djevojkama da ne postoji savršena koža, nos, obrve, da je pojava akni česta i normalna, i da ne moraju da podliježu standardima ljepote da bi se osjećale lijepima. 

Naš salon nudi široku ponudu frizersko-kozmetičkih usluga, a akcenat stavljamo na što manje agresivne tretmane. Jedan od najtraženijih tretmana u našem salonu je anti-age tretman kolagen nitima – riječ je o potpuno bezbolnom tretmanu bez igle, bez iritacije kože i sa vidljivim rezultatima već nakon prvog tretmana. 

Svilene fibroin niti – ekstraktovane iz linije svilenih proteina visoke čistoće. Ovaj svileni fibroin ima jaku elastičnost, dobru žilavost, nerastvoriv je u vodi i veoma je konzistentan sa strukturom vlakana kože. Proteinska linija je potpuno rastvorena u tečnom stanju і аparaturno se unosi u sloj dermisa. Pod dejstvom temperature kože, tečni svileni fibroin se pretvara u čvrsti svileni fibroin, čime čvrsto povlači rastegljivu mrežu u koži, dajući koži zategnutost. Dok stimuliše fibrozu kože, duboko u dermisu, stimuliše regeneraciju kolagena i reorganizuje elastičnost vlakana, regeneriše vezivno tkivo, koža obnavlja elastičnost i nastaju fine linije 

Ne zaboravite da je koža vaš najveći organ, i da i ona zahtijeva redovnu njegu i ljubav.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here