Sara Vučić: Nadogradnja trepavica je umjetnost

0
387

Nove tehnike i metode rada da bi nadogradili trepavice su obavezne i stalno potrebne.

Nadogradnja trepavica postala je jedan od najtraženijih kozmetičkih tretmana u posljednje vrijeme. Trepavice su postale važan dio ljepote i naglašavanja očiju, pružajući definiciju, volumen i dužinu koje se ne mogu postići samo maskarom ili prirodnim trepavicama. Nadogradnja trepavica je postupak kojim se umjetne trepavice individualno pričvršćuju na prirodne trepavice.

Recite nam nešto o sebi? 

Moje ime je Vučić Sara, rodjena sam 05.08.2000. godine u Kruševcu, a trenutno živim i radim u Beogradu. Bavim se nadogranjom trepavica, takodje sam edukator i vlasnica dva salona. 

Kada ste se počeli baviti ovim poslom i otkud ljubav prema istom? 

Ovim poslom sam počela da se bavim u maju 2020. godine i sve je krenulo jako spontano. Mama mog tadašnjeg momka se bavila nadogradnjom i na njegov predlog sam otišla da vidim kako se to radi. Na prvi pogled mi se jako svidelo i odmah sam imala osećaj da je to ono čime želim da se bavim. U svemu mi je pomogla moja mama kojoj sam beskrajno zahvalna.

Šta vas motiviše da radite ovaj posao? 

Motiviše me sama ideja da svojim radom mogu doneti sreću i samopouzdanje svojim klijentima. Bavljenje nadogradnjom trepavica mi pruža mogućnost da organizujem svoje radno vreme i ta sloboda je ono što me motiviše da budem produktivna i ostvarujem uspehe u ovoj industriji. 

Otkud crpite ideje i šta vam je najveća inspiracija? 

Nadogradnja trepavica je umetnost, uživam u mogućnosti da prilagodim odredjeni stil trepavica svakom klijentu. Svaki set trepavica je jedinstven i unikatan i to me inspiriše da stalno istražujem nove tehnike i stilove rada. Generalno su mi oči najveća inpiracija, jer koga god da pogledam u glavi imam kako bih trepavicama istakla pogled.

Koji su najveći izazovi u Vašem poslu? 

Veliki izazov je prilagoditi nadogradnju trepavica svakom klijentu, uzimajući u obzir njihove želje, prirodne trepavice i oblik lica. Komunikacija je ključna kako bi se razumele klijentove potrebe i postigao željeni rezultat. Takodje održavanje uspešnosti i marketing, neprekidna usavršavanja i praćenje trendova su važni kako bi se klijentu pružio najbolji mogući tretman. 

Koliko su klijenti zahtjevni? 

Kao i u svakom poslu uslužne industrije, dešavaju se susreti sa zahtevnim klijentima. Važno je imati fleksibilnost, strpljenje i komunikacijske veštine kako biste uspešno upravljali zahtevima klijenata. Mogu se pohvaliti time da su moji klijenti divni i imaju poverenje u mene i moj rad.

Kako rješavate prepreke na koje nailazite? 

U većini slučajeva uz pomoć svoje edukatorke koja je uvek tu za sve što mi treba 

U kojem pravcu ćete dalje raditi, imate li neke planove? 

Nastavljam isto kao i do sada, smatram da je najbolje posvetiti se samo jednoj stvari i tu se usavršiti najbolje moguće. Bolje je biti najbolji u jednoj oblasti, nego srednje dobar u deset oblasti. Naravno, uvek imam neke nove ideje i planove kako da podignem sve na viši nivo kako bih pružila svojim klijentima najbolje. 

Poruka za naše čitatelje

Kada radite ono što volite nikako ne može da vam dosadi. Nikada ne znate za šta ste sposobni dok ne probate i što pre počnete-pre ćete uspeti.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here