HomeLjepotaSavjeti za oblikovanje noktiju

Savjeti za oblikovanje noktiju

Postoji nekoliko načina na koje možete umjetnički oblikovati nokte različitim tehnikama. Za lijepe i neobične umjetnosti noktiju ne morate nužno ići u salon za nokte, te to možete učiniti sami jednostavnim trikovima. Sastavili smo sedam najčešćih savjeta za vaš dizajn noktiju koji možete lako oponašati kod kuće.

  1. Tehnika prve četke

Da bi ste napravili delikatni i zakrivljeni dizajn, najbolja je tanka četka. Za to pripremite nokte Basic-Coat-om i odaberite odgovarajuće boje za dizajn noktiju. Kistom na noktima možete slikati male tačkice, crte ili čak srca ili zvijezde. Ne postoje granice vašoj mašti.

Posebno su popularni motivi koji odgovaraju sezoni, kao što su zimske pahuljice ili cvijeće u proljeće. Kao alternativu četkici možete koristiti i čačkalice. Kada završite, nokat je jednostavno obložen gornjim slojem i osušen.

  1. Spužvasta tehnika

Ova tehnika je posebno prikladna za hladne uzorke ili efekte kao što je ombré izgled. Za to najprije odaberite osnovni sloj po svom izboru i pustite ga da se osuši. Zatim možete nanositi boju izravno na nokat i razmazati je spužvom ili na foliju ili staklo provlačiti različite boje i obrisati ih spužvom na noktu. Konačno, popravite boju s gornjim slojem.

  1. Glitter

U blještavoj tehnici prvo nanosite osnovni sloj i odaberite osnovnu boju. Nakon što se osuši, upotrijebite nevidljivi lak kako biste označili područja koja će se nakon toga sjajiti. Zatim pospite blještavilo na njega ili koristite četkicu kako biste nježno blještali.

Ako želite da vam se cijeli nokti ukrašavaju svjetlucavim bojama, naravno da već možete poprskati svjetlucanje na osnovnu boju. Kada završite, možete sve popraviti s gornjim slojem.

  1. Traka

Pomoću tankih traka ljepila možete podijeliti svoj nokat na različite površine kako biste dobili apstraktne oblike ili jednostavan dizajn prugastog nokta. Trake su jednostavno zalijepljene na osnovni sloj i obojene željenom bojom laka za nokte. Nakon što se boja osuši, skinite ljepljive trake i obojite nokte gornjim slojem.

  1. Naljepnica

Ako ne želite crtati uzorke četkom, možete koristiti i naljepnice ili tetovaže za nokte. Malo svjetlucavo kamenje, koje također možete zalijepiti za nokat, koje je prethodno obojano Basic-Coatom, osigurava poseban privlačan pogled. Nakon toga ponovno zaštitite svoj dizajn noktiju s gornjim slojem, kako biste ga zadržali dulje.

  1. Vodena kupka (Watermarble)

S ovom metodom, vaši nokti nisu jednostavno oslikani, već obojeni vodenom kupkom. Za to ispunite malu zdjelu vodom i postupno kapajte različite boje u nju. Imajte na umu da nova boja kaplje u kotačić boja prethodnog. Time se stvara pojedinačni uzorak boje koji se polako širi na površini vode.

Boje se također mogu pomiješati s čačkalicom. Na početku, obojite nokte osnovnim premazom i pustite da se osuši. Tada možete umočiti nokte, po mogućnosti jedan za drugim, u njega i lagano izvaditi. Nakon što se boja osuši, mramorni izgled možete zatvoriti gornjim slojem.

  1. Galaxy izgled noktiju
    Za dizajn svemira najbolje je koristiti crni lak za nokte. Na njima se tada mogu nanijeti razne metalne boje. Kombinirajte najbolje, još uvijek različite boje, kao što su magenta, bijela i plava. Uz tehniku ​​spužve, te se boje lako mogu nanijeti na nokat.

beautiful.ba

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOVE OBJAVE