Savršen makeup i naočale

0

Za sve djevojke sa naočalama: Suprotno uvriježenom mišljenju, zapravo je mnogo lakše našminkati kapke i trepnuti punim ritmom dok nosite okvire nego što mislite. Ključ je da nosite šminku koja nadopunjuje (ali se ne takmiči) sa svojim naočarima. Cue oblikovane obrve, skriveni krugovi ispod oka i hrskav liner. Zaokružili smo neke od naših omiljenih savjeta i trikova za šminku oko očiju kako bi pomogli da nošenje vaših naočala bude harmonično sa vašim potpunim izgledom.

Fokusirajte se na oči

Možda mislite da zato što naočare privlače pažnju na vaše oči, ne treba vam šminka za oči, ali je istina upravo suprotna. Ohrabrili bismo vas da više naglasite šminkoom vaše oči da biste najbolje iskoristili efekat vaših naočara. Zato idite za onim smjelim mačjim očima o kojima sanjate, usavršite vašu aplikaciju sjenila i uživajte u svim dodatnim čarima šminkanja očiju.

Nemojte zaboraviti obrve

U zavisnosti od stila vaših okvira, naočare mogu isticati i vaše obrve, tako da im dajte malo više TLC-a.

Sakrij pedantno

Naočare bacaju sjenku, tako da je još važnije nego obično, pokriti krugove ispod očiju sa korektorom koji se ne gužva. Giorgio Armani Maestro Eraser korektor i Maybelline New York Instant AgeRewind Eraser tematski krugovi korektor + tretman trenutno su dva naša favorita.

beautiful.ba

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here