HomeLjepotaSmaragda Jaganjac: Studio Bubamara u narodnom periodu će dobiti potpuno novi izgled

Smaragda Jaganjac: Studio Bubamara u narodnom periodu će dobiti potpuno novi izgled

Smaragda Jaganjac: Studio Bubamara u narodnom periodu će dobiti potpuno novi izgled, koji radi „Blok Projekt“ iz Zenice.

Sigurno ste već na IG profilu Smaragde mogli vidjeti da „Studio Bubamara“ ubrzo dobiva novi izgled. Radovi su u toku, ali redakciji BeautiFUL je dobila informaciju da sa svojim čitaocima može podijeliti par fotografija idejnog projekta, kako biste znali otprilike kako će izgledati novi studio. Potpuno nešto drugačije, ljepše, takoreći svjetski. Pogledajte galeriju fotografija i novi izgled studija.

Smaragda je osoba koja ide u koraku sa trendovima i prati sve ono što nam daje svjetska scena. Njen prvi salon „Studio Bubamara“ u narednom periodu će se u potpunosti renovirati i studio će dobiti potpuno novi izgled. Za svoje klijentice sprema samo najbolje i najkvalitetnije, pa samim tim smatra da i studio treba svoj novi izgled kako bi se i zaposleni ali i klijenti osjećali ispunjeno i zadovoljno. 

Idejni projekat radi kompanija „Blok Projekat“, te su nam poslali par fotografija kako bismo mogli vidjeti šta to sve spremaju u narednom periodu. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOVE OBJAVE