Smooth Experience – salonsko rješenje za neposlušnu, bezobličnu i frizzy kosu!

0
92

Znamo što nam je činiti kada je naša kosa suha, oštećena, masna ili opada – takve probleme danas, na svu sreću, rješavamo uglavnom uspješno, i to sve zahvaljujući naprednim tretmanima i kozmetici za kosu.

No, što ćemo s neposlušnom, grubom, bezobličnom, ‘podivljalom’ kosom koja se kovrča po vlažnom vremenu (tjerajući nas na plač) i jednostavno nam nikada ne dopušta da nosimo frizuru kakvu želimo?

Zvuči poznato?

Našu buntovnu kosu držimo pod kontrolom na neko vrijeme pomoću različitih njegujućih proizvoda i sprejeva. Ipak, danas kada je kozmetička industrija dosegnula svoj vrhunac – očekujemo neko trajnije rješenje.

Spas s neba za vlasnice neposlušnih kosica

Farmavita – poznato ime u svijetu profesionalnih salonskih proizvoda za kosu, doskočio je ovoj problematici kose, i lansirao liniju zvanu Smooth Experience –  profesionalnu liniju od 6 proizvoda koja osigurava čak četiri salonska tretmana za četiri savršeno glatka izgleda kose:

  • FILLER HIGH GLOSS SPA // Tretman za visoki sjaj – punjenje dlake,
  • GLASS HAIR LAMINATION // Laminacija kose – efekt staklene kose,
  • GOODBYE FRIZZ // Anti-frizz tretman,
  • PERFECT SMOOTH // Tretman za svilenkastu kosu.

Svi tretmani imaju efekt botoksa za kosu, te zahtijevaju znatno manje vremena za nanošenje u odnosu na, recimo, profesionalni keratinski tretman. Prednosti ova četiri rituala leže i u ekonomičnosti i jednostavnosti korištenja, što se jednako odnosi i na održavanje tretmana kod kuće.

Sve što je ikada željela naša kosa

Ovo spasonosno rješenje svaku će buntovnu kosu pretvoriti u ‘ukroćenu goropadnicu’. I ne samo to, ‘smirena’ i svilenkasta kosa, pružit će svakoj klijentici mladolik, njegovan, profinjen i decentan izgled. Smooth Experience nam garantira: popunjenu i nahranjenu dlaku, za potpuno pomlađenu kosu  (Filler High Gloss Spa); laminiranu kosu, ‘pravu kao strijelu’, zrcalnog sjaja, po uzoru na celebrity lookove s Instagrama (Glass Hair Lamination); ‘posloženu’ i upravljivu kosu, bez stršećih pramenova (Goodbye Frizz) i savršeno zaglađenu, podatnu, urednu i svilenkastu kosu (Perfect Smooth).  Posebno smo oduševljeni činjenicom da Smooth Experience odgovara svim tipovima kose, bez obzira da li je ona prirodno ravna, valovita ili kovrčava, efekt je isti za sve – zdrava, nahranjena, njegovana i sjajna kosa.

Ukoliko ste frizer i sve ovo Vam zvuči primamljivo, kontaktirajte Frizerland za više informacija (info@frizerland.ba ili +387 63 081 770). Smooth Experience već sada možete pronaći na Frizerland web shopu, uključujući profesionalne proizvode, kao i proizvode za održavanje kose kod kuće. Stay smooth! 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here