Tetovaže za parove: Ideje za zaljubljene

0

Zaboravite prstenje, pjesme i večere uz svijeće – tetovaža za par je dokaz ljubavi par excellence! Govorimo o najljepšim trendovima i idejama.

Da samo jednostavno srce s imenom partnera ili inicijalima partnera nije baš najkreativniji motiv za partnersku tetovažu, se u međuvremenu pročulo. Naravno da se ne protivimo ako vam se sviđa! No, postoji toliko mnogo drugih načina za pokazivanje ljubavi na koži, tako da nije ni čudno što sve manje parova bira klasik. Napomena: Aako pogledate trenutne trendove, čak je simbol beskonačnosti već prošao svoje najbolje godine…

Mali, suptilni motivi tetovaže najbolji su dokaz cjeloživotne ljubavi, jer su partnerske tetovaže nešto vrlo lično i intimno (naravno, lakše je i pokriti male tetovaže u hitnim slučajevima …). Naročito su slatki i traženi djelomični motivi koji se međusobno nadopunjuju: samo kada je par ujedinjen, čine cijelu tetovažu. Ali onda provjerite da svaki dio izgleda dobro sam za sebe! Inače, od vas će uvijek biti zatraženo da objasnite svoju tetovažu kada partner nije sa vama.

A ako se ikada i rastavite od partnera, pola motiva je naravno samo polovično lijepa stvar. Zato, dobro razmislite prije nego je napravite.

beautiful.ba

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here