Trendi torbe za zimsku sezonu

0

Ako ste veliki sanjar poput nas, već ste pripremili dugački popis odluka za Novu godinu. Bez obzira uključuju li vaši planovi rast karijere, sklapanje novih prijateljstava ili da budete najzdravija verzija sebe, znamo da nigdje ne idete bez savršene torbice. Zakoračite u 2021. godinu sa svojim potpuno novim pomoćnikom, poznatim i kao najbolja torba sezone. Proteklo vrijeme smo proveli analizirajući modne piste, promatrajući ljude i listajući naše Instagram feedove kako bismo otkrili vrhunske torbice vrijedne vaše garderobe. Od strukturirane torbe za nošenje na ramenu do torbi koje će vam sačuvati stvari za teretanu, ovaj članak donosi ponešto za svakoga.

 

Torba preko ramena

Otkrili smo savršenu modernu verziju kultne torbe iz 90-ih. Odaberite strukturiraniji oblik za retro osjećaj koji kombinira najbolje od oba desetljeća. Vidjeli smo kako se velike modne kuće priklanjaju ovom trendu i smatramo ga najboljim stilskim ulaganjem za 2021. godinu.

Ručno izrađeno s ljubavlju

Ovo nije projekat heklanja vaše bake. Želimo tkane torbe kako bi se osjećali više poput remek-djela. Pletene tkanine i jake teksture stvorit će savršen dodatak za vaše planove za 2021. godinu.

Rese

Nije tajna da su se 70-e vratile u velikoj mjeri, a ako još niste unijeli par retro komada  u svoj ormar, predlažemo da započnete uz rese. Ovaj trend je zabavan, koketan i savršen za zimu.

Lanci i mikrotorbice

Ovo je jedan od najjednostavnijih trendova za usvojiti, uz korištenje onoga što već imate. Sviđa nam se kako ovaj novi način nošenja mikro torbi svaki look dovodi na višu razinu. Samo zakačite svoju majušnu torbicu na svoj omiljeni lanac ili jednostavno prilagodite kaiševe, i dobili ste trendi izgled.

Neobični oblici

  1. bit će puna neočekivanih preokreta i iznenađenja, zato odaberite torbu koja je jednako uzbudljiva. Ništa ne izgleda bolje od posjedovanja nečega što nema niko drugi, zato potražite torbe neočekivanih oblika i veličina kako biste postigli pravi preokret u svojoj garderobi. Zamijenite standardne torbe ovim torbama koje nisu ni slične onome što ste do sad vidjeli.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here