Tri sestre, jedna strast.

0

Modern Beauty Studio: Ovdje pretvaramo ljubav u umjetnost, a svaki klijent u priču.

Modern Beauty Studio dočekuje svoje klijente s toplinom i strašću, koje su tri sestre unijele u svaki kutak svojeg salona. Svaka od njih donosi jedinstveni talenat i duboku ljubav prema ljepoti, što je započelo još u njihovom djetinjstvu kroz eksperimentisanje s raznim tretmanima i proizvodima. Njihova zajednička vizija o stvaranju prostora gdje se svaki klijent osjeća posebno i zadovoljno, pretvorila se u stvarnost u obliku Modern Beauty Studija. Ovdje se kombinira stručnost i posvećenost kako bi svaka posjeta bila jedinstvena i ugodna, ističući prirodnu ljepotu svake osobe.

Piše: vlasnice Modern Beauty Studio.

Link: https://www.instagram.com/modernbeautystudiio/

Mi smo Modern Beauty Studio koji su sa ljubavlju i strašću otvorile tri sestre koje su zaljubljene u iste stvari, a to je uljepšavanje dama svakodnevno. Svaka od nas donosi poseban talenat i stručnost u različitim aspektima njege i ljepote. Naš cilj je da svaki klijent izađe iz salona sretan i zadovoljan svojim izgledom.

Naša karijera započela je iz zajedničke strasti prema ljepoti i njezi, koja nas je pratila još od djetinjstva. Kao sestre, uvijek smo voljele da eksperimentišemo sa različitim tretmanima, frizurama i kozmetičkim proizvodima, što nas je inspirisalo da da pretvorimo svoju ljubav prema ljepoti u profesionalnu karijeru. Kombinovanjem našeg znanja i i ljubavi prema različitim tretmanima odlučile smo da zajedno otvorimo beauty salon. Svaka od nas donosi svoj jedinstveni talenat, čineći naš salon mjestom gdje svaki klijent može dobiti personalizovanu i profesionalnu uslugu.

Prvi i osnovni korak je detaljan razgovor sa klijentom kako bi se razumjeli njihovi zahtjevi, i kako bismo na kraju došli do konačnog cilja, a to je obostrano zdovoljstvo na kraju svakog termina. U ovom poslu je bitna komunikacija sa klijentima koja nam omogućava brzo rješavanje bilo kakvih nedoumica. Najbitnije je saslušati želje svakog klijenta i prilagoditi ih svome radu.

Održavanje stalne aktualnosti i stalno usavršavanje u našoj struci su ključni kako bismo pružili najbolju moguću uslugu našim klijentima. Pratimo najnovije trendove u beauty industriji kroz stručne časopise, online platforme i društvene mreže. Ovo nam omogućava da budemo u toku sa inovacijama i promjenama u preferencijama klijenata. Također, veoma su bitne povratne informacije klijenata, pažljivo slušamo povratne informacije naših klijenata i prilagođavamo naše usluge kako bismo zadovoljili njihove potrebe i očekivanja. Njihove sugestije često inspirišu naša daljnja usavršavanja. Eksperimentišemo i inoviramo, stalno isprobavamo nove tehnike unutar našeg salona, kako bismo unaprijedili naše vještine i ponudilo jedinstvene usluge.

Gradnja dugoročnih odnosa sa klijentima i održavanje njihovog poverenja temelji se na nekoliko ključnih elemenata. Svakom klijentu pristupamo individualno, pažljivo slušamo njihove potrebe i želje kako bismo im pružili najbolje moguće iskustvo. Pružamo visok nivo usluga, naša posvećenost detaljima omogućavaju nam da ispunimo sva očekivanja klijenata. Održavamo otvorenu i iskrenu komunikaciju. Naši klijenti mogu računati na dosljednost u kvaliteti usluga, što im daje sigurnost i povjerenje u nas. Svaki put kada nas posjete, dobijaju isto vrhunsko iskustvo. Poštujemo privatnost i povjerljivost klijenata, što dodatno gradi njihovo povjerenje u nas. Prijateljska atmosfera je veoma bitna, stvaramo prijatno i opuštajuće okruženje gdje se klijenti osjećaju cijenjeno i dobrodošlo. Naš prijateljski pristup doprinosi izgradnji toplih i dugoročnih odnosa.

Briga za higijenu i sigurnost prilikom pružanja naših usluga našim klijentima je naš prioritet. Sva oprema koju koristimo kao što su alati za manikir, makeup pribor i pribor za frizure prolazi kroz proces sterilizacije nakon svake upotrebe. Koristimo jednokratni pribor, kao što rukavice, maske, zaštitni prekrivači, turpije jednokratne aplikatore za maskaru… Jednokratni pribor nam osigurava da nema prenosa bakterija između klijenata. Redovno čistimo i dezinfikujemo sve površine i prostorije u salonu, uključujući radne stanice, stolice i podove. Implementacijom ovih mjera, pružamo sigurno i higijenski besprijekorno okruženje za sve naše klijente, čime osiguravamo njihovo zdravlje i dobrobit dok uživaju u uslugama našeg salona.

Rad sa različitim tipovima kože i klijentima sa specifičnim zahtjevima zahtijeva stručnost, pažnju i personalizovan pristup. Evo kako se mi nosimo sa ovakvim izazovima, veoma je bitna detaljna konsultacija. Prije početka samog tretmana obavljamo konsultaciju sa klijentom. Razgovaramo o njihovim potrebama, zabrinutostima, alergijama i bilo kakvim posebnim zahtjevima. Na osnovu konsultacije, koristimo proizvode koji su namijenjeni njihovom tipu kože. Spremni smo i fleksibilni da prilagodimo tretman sa trenutnim stanjem kože klijenta. Ukoliko klijent ima iritaciju ili alergiju, možemo promijeniti tretman kako bismo izbjegli dodatne probleme. Kada klijenti imaju specifične zahtjeve, kao što su tretmani za posebne događaje ili prilagođeni rituali ljepote, pažljivo slušamo njihove želje i radimo na kreiranju personalizovanih iskustava koja zadovoljavaju njihove potrebe.

Mi u našem salonu pružamo razne usluge. Imamo razne manikirske usluge, usluge profesionalnog šminkanja i svečanih frizura, te tretmane za uređenje obrva. Sve usluge u našem salonu su tražene, ali kada bih izdvajala možda bi to bio manikir i laminacija obrva. Obzirom da na noktima crtamo sve što naši klijenti požele, vrlo često nam dolaze klijenti sa raznim idejama koje su vrlo krearivne. Laminacija obrva je totalni hit već posljednje dvije sezone i mislim da svi vole začešljane i podignute obrve koje otvaraju pogled.

Naš savjet za sve čitateljke je da se prepuste profesionalcima za željenu uslugu kako bi uvijek bile zadovoljne uslugom. Pravilna njega kože, noktiju i obrva je kontinuiran proces koji zahtjeva posvećenost, ali uz prave stručnjake, svaka čitateljka može to postići.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here