Uspješno završen BEAUTY&HAIR EXPO ZAGREB 2024

0

Iznimno uspješan događaj okupio je najistaknutije stručnjake iz područja ljepote, frizerstva i kozmetike. Sajam je bio prilika za razmjenu ideja, prezentaciju najnovijih trendova i tehnika te uspostavu važnih poslovnih kontakata. Posjetitelji su imali priliku istražiti najnovije proizvode, sudjelovati u edukativnim seminarima i radionicama te doživjeti vrhunsku atmosferu struke. Beauty&Hair Expo 2024 je ostvario svoj cilj poticanja inovacija, promoviranja stručnosti i podizanja svijesti o važnosti kvalitetne njege kose i kože.

Paviljoni 8A, 9, 11A i Kongresni centar Zagrebačkog velesajma tri su dana bili središnje mjesto Zagreba i Hrvatske za brojne zainteresirane posjetitelje koji su doznali sve o nadolazećim trendovima u industriji ljepote kao i obavili kupovinu po povoljnim sajamskim cijenama.

Održane su brojne radionice i predavanja za posjetitelje i profesionalce iz struke, modne revije te predstavljeni noviteti iz aparaturne, preparativne i dekorativne kozmetike.

Čvrstu zajednicu i okosnicu sajma čine upravo obrtnici koji su se potrudili ponuditi najbolje za sve posjetitelje. Uz izvrstan izložbeni Beauty&Hair Expo, osim izlagačke i konkurentne platforme, s ponosnom nosi ime središnjeg edukacijsko-prezentacijskog mjesta na kojem se razvijaju nove generacije talenata usvajajući vještine brojnih prisutnih profesionalaca na sajmu. Dinamična industrija ljepote zahtijeva kontinuirano učenje i usavršavanje te smo u suradnji s našim partnerima pripremili kvalitetan i aktualan stručan program koji obiluje panelima, predavanjima i radionicama. “, rekla je na otvorenju sajma direktorica Zagrebačkog velesajma Renata Suša.

Sajam je otvorio gradonačelnik grada Zagreba Tomislav Tomašević i tom prilikom najavio skorašnju sedmogodišnju Strategiju za poticanje razvoja obrta i malog poduzetništva koja će biti poslana Gradskoj skupštini na usvajanje. Istaknuo je i važnost održavanja svih sajmova Zagrebačkog velesajma koji su važna karika u gospodarstvu i turizmu Zagreba.

Ceh frizera i kozmetičara Hrvatske obrtničke komore u suradnji sa Zagrebačkim velesajmom, okupili su vodeće hrvatske frizere i kozmetičare na višednevnom stručnom događanju pod nazivom “Majstori ljepote” u sklopu kojeg se održalo i Državno prvenstvo frizera i kozmetičara, natjecanje frizerskih škola Hrvatske te niz zanimljivih panela i predavanja. Za show program bili su zaduženi Farrukh Shamuratov, međunarodno poznati i priznati frizer, stilist i vizažist te višestruko nagrađivana stručnjakinja za medicinsku kozmetiku iz Pei Wang.   

WOMEN IN ADRIA održali su panel na aktualnu temu “Pogled na održivo poslovanje u Beauty industriji” dok je zabavno događanje svakako bilo Skener osobnosti by Davor Bilman: Pokaži mi frizuru i reći ću ti koja si osobnost! 

Po prvi put u sklopu sajma održalo se modno događanje FASH concept, koje je okupilo brojne hrvatske dizajnere i njihove kreacije te proizvode iz područja mode, modnih dodataka i dekoracija za dom. Ljubitelji originalnog hrvatskog dizajna imali su priliku razgledati i kupiti visokokvalitetne modne proizvode. Izlagalo je 190 izlagača na 7500 četvornih metara prostora iz 21 zemlje svijeta.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here