HomeLifestyleZa kovdržice - najbolje kovrdžave frizure za zimu 2021/2022!

Za kovdržice – najbolje kovrdžave frizure za zimu 2021/2022!

Došla je sezona za promjenu frizure! Ko kaže da morate čekati novu godinu da promijenite frizuru? Porodična, prijateljska i praznična okupljanja idealan su period za promjenu frizure, a za vas imamo nekoliko ideja!

Prije svega, treba napomenuti da su hladni zimski dani oštri za našu kosu, zato je bitno da hidratiziramo svoje kovrdže. Savjetuje se da koristite proizvode koji sadrže avokado, med, E vitamin, shea puter i aloju da bi nova frizura bila sjajna i hidratizirana. 

Kovrdže s volumenom 

Ovaj izgled je idealan za zimsku frizuru jer je uvijek u trendu. Možete je ukrasiti kapom ili šalm da biste dobili zabavniji stil.

Kovrdžavi bob

Ovaj stil je lagan za održavanje i izgleda dobro. 

Afro kovrdže

Sigurno jedan od najboljih stilova, afro je idealan za zimske hladne dane. Samo nemojte zaboraviti hidratizirati kosu.

Kratke kovrdže

Veoma jednostavan za održavati a uvijek izgleda sjajno!

Kovrdže uz glavu

Iako možda niste model, sigurni smo da možete iznijeti ovaj predivni stil kovrdžave kose kao što to uspjeva model Victoria Secret Maria Borges. Još jedan stil frizure idealan za zimu, zato što je lagan za njegovati i brzo se stilizira. 

Pixie frizura

Za neobičan stil koji se nosi i u gradu i na modnim pistama, odaberite pixie stil. Ovakva frizura komplimentirat će i opušteni stil farmerki, ali i večernju haljinu. 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOVE OBJAVE