HomeLjepotaZašto trebate koristiti mlijeko za čišćenje?

Zašto trebate koristiti mlijeko za čišćenje?

Mlijeko za čišćenje predivan je proizvod za kožu koji uklanja prljavštinu koja se nakupila u toku dana, kao i šminku koju ste nosili.

Razlika između mlijeka za čišćenje i drugih proizvoda za čišćenje je ta što mlijeko za čišćenje ne sadrži oštru hemiju niti sapune, koji lako mogu iziritirati određene tipove kože poput osjetljive i suhe. 

Ne zahtijevaju vodu i obično su napravljena od prirodnih, umirujućih sastojaka. Ako ste skloni aknama ili masnoj koži, vjerovatno ćete uočiti da mlijeko za čišćenje nije toliko jako da se bori protiv dosadnih akni.

Mlijeko za čišćenje često je popularan izbor, pogotovo za one sa suhom i osjetljivom kožom, jer ima umirujuće djelovanje, te obnavlja i hidratizira kožu. Ima luksuzan osjećaj, i bez obzira da li vas umiruje njegov prirodni miris ili osjećaj da se zaista brinete za kožu kao da je umotavate u toplu i mekanu deku, to je divan proizvod koji je dio vašeg kozmetičkog asortimana. 

Šta je mlijeko za čišćenje i koje su njegove prednosti?

Prirodno je lagano i nježno i neće vam skinuti prirodnu masnoću, zbog čega će vaša koža i dalje biti zaštićena i hidrirana. Bez obzira da li ga koristite u jutro ili navečer, dovoljno je nježno da ga koristite dva puta dnevno, a efikasno je i kod skidanja šminke. 

Iako je mlijeko nježno, i dalje ima moć skidanja prljavštine s lica. Duboko čisti pore i skida nakupine masnoća. Prvo trebate ukloniti površinski sloj prljavštine i šminke, i onda ponoviti proces da omogućite mlijeku da uđe dublje u pore, i tako spriječi pojavu fleka i ublaži kožu. 

Čisteći ujutro i navečer, ne samo da skidate nečistoće, već i hranite svoju kožu hidratacijom, zbog čega će izgledati mlađe i mekanije. 

Hubislab Pure Balance Refreshing Cleansing Milk je nježno sredstvo za uklanjanje šminke s usana i očiju. Sadrži biljne ekstrakte koji učinkovito uklanjaju ostatke šminke s osjetljive kože oko očiju i usana. Zaštitna i umirujuća svojstva kože. Formula sadrži ekstrakt centella asiatica, ekstrakt ploda ficus carica (smokve) i ekstrakt korijena ulmus davidiana koji pomažu ublažiti nadraženu kožu oko očiju i usana odmah nakon nanošenja.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOVE OBJAVE