HomeInspirativne pričeZerina Junuzović: Svaki tretman radim kao prvi, s velikom pažnjom, ljubavlju i...

Zerina Junuzović: Svaki tretman radim kao prvi, s velikom pažnjom, ljubavlju i strastveno

Zerina Junuzović je oficijelni PMU edukator i vlasnica salona Beauty Studio Hanny. Još od malena voljela je šminkati, a tu je ljubav pretvorila u svoje sadašnje zanimanje. Više o Zerini možete pročitati u nastavku.

Za BeautiFUL piše Zerina Junuzović

Zovem se Zerina Junuzović. Imam 30 godina i vlasnica sam frizersko kozmetičkog salona u Gračanici.  Beauty Studio Hanny je salon koji je nastao prije 7 godina kao ostvarenje mog sna. Prvi tretmani koje sam pružala su manikirske usluge i profesionalno šminkanje.

Već kao mala od mame sam krišom uzimala šminku i sređivala drugarice. Ljubav prema šminki i uljepšavanju pretvorila se u zanimanje i življenje ovoga posla. Trajna šminka je zamijenila sve kozmetičke usluge uljepšavanja i u potpunosti mi zauzela srce. U vremenu kada žene imaju vrlo malo vremena za sebe, trajna šminka pruža veliko olakšanje. Vrijeme koje smo gubili na iscrtavanje obrva zamijenili smo kafom jer imamo PUDER OBRVE.

Svakodnevne muke sa crtanjem tuša više ne postoje jer Trajni tuš (klasični ili sjenčeni) su ono sa čime se budimo i liježemo. Trajni ruž je idealan za žene koje vole da su im usne uvijek senzualne i obojene. U našu malu sredinu smo unijeli dašak glamura i najnaprednije svjetske trendove.

Koliko ozbiljno shvaćam odgovornost mog posla govori činjenica da sam završila mnogobrojne edukacije, ispratila mnoštvo masterclass predavanja i seminara. Zadnju godinu sam unaprijeđena za edukatora jedne internacionalne pmu akademije SviatoAcademy. Edukacije koje pružam svojim studentima sadrže sve ono sto sam ja naučila prethodnih godina. Svaki tretman radim kao prvi, s velikom pažnjom, ljubavlju i strastveno.

U augustu 2022 godine sam osvojila 4. Mjesto na Balkanskom PMU takmičenju. Učestvovala sam na PMU BALKAN CONGRESS 2022 kao predavač DEMO LIVE SPEAKER. Velika mi je čast u jednu malu sredinu kao sto je Gračanica donijeti dio svjetske scene.

Osim trajne šminke naš salon nudi i frizerske usluge. Zaslužna na tom dijelu uljepšavanja je moja sestra Emina Junuzović. Veliki majstor za sve što zamislite na kosi.

Ono sto bih poručila svakoj ženi je da živi svoje snove, da radi na ostvarenju svojih snova i gradi sebe kao samostalnu i jaku, jer zaista čuda su moguća samo ako dovoljno želimo.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOVE OBJAVE