Amela Jahić: Noviteti iz beauty industrije na našim prostorima

0

Amela Jahić, nail tehničar i kozmetičar, te vlasnik kompanije Magnetic nails d.o.o.

Imali smo priliku ponovo se sresti sa Amelom, ali i evo već duže vrijeme raditi zajedno kroz časopis BeautiFUL i Sajam BeautiFUL, te upoznati jednu divnu, ambicioznu i sposobnu ženu u svom poslu, a sa druge strane staloženu i brižnu majku i suprugu.

Amela je poznata među beauty industrijom i nail tehničarima, shodno tome da je edukator za nokte, ali i ekstenzije trepavica. Edukacije radi u svom edukacionom centru koji je otvoren 2013 godine u septembru i jedini je priznat od Ministarstva obrazovanja. Centar se nalazi u Tuzli, na adresi Turalibegova 11.

Magnetic-ov je expert trener, također proglašena za trenera godine u kategoriji svih magnetic-ovih trenera. Osnivač je prvog BH branda za ekstenzije trepavica Alechy lashes i neko ko donosi novitete iz beauty industrije na naše prostore.

Gledali smo fotografije njenih radova koje su nas ostavile bez daha, pa ih i s vama rado dijelimo. Šta mislite?

 

„U beauty industriji sam pune 22 godine, tačno na jučerašnji dan (16.marta 2022 godine) punim 22 godine. Divno je biti dio ove industrije koju radim s ljubavlju, ali je također divno biti projekta BeautiFUL i sa timom koji stoji iza svih projekata. Hvala im što su nam pružili priliku da učestvujemo u jedinom Sajamu kozmetike, ljepote, zdravlja i wellnessa u BiH ali i tome što su uspjeli u svom poslu. Radujem se sajmu koji se organizuje 04.-05.06.2022 u Sarajevu. Nadam se da se vidimo u što većem broju i da ćemo svi zajedno uživamo u ljepoti beauty sektora“, zaključuje Amela. 

Ukoliko ste propustili, pročitajte i ovu inspirativnu priču: Dragana Babić: Šminkanje je moja strast i velika ljubav

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here