DUGE & GUSTE TREPAVICE – saveznice VAŠEG samopouzdanja! 

0
600

Jedan od najpopularnijih trendova današnjice, kako kod nas tako i u svijetu, jeste nadogradnja trepavica. San svake žene jeste pogled ispod bujnih, tamnih i uvijenih trepavica. 

Danas svaka žena shodno željenom efektu, može uraditi neku od metoda uljepšavanja trepavica bilo da su to svilene trepavice, ruski volumen, lash lift ili samo farbanje trepavica.

Brill Cosmetix i MbS Academy u proteklih 5 godina stvorili su brendove MbS Lash Extensions i MbS Lash Lift koji se u moru Lash brendova izdvajaju prije svega po kvaliteti, luksuznom izgledu i pristupačnosti za svakog Lash Artistu. 

Zadnje dvije godine unaprijedili smo kvalitet, te stvorili liniju proizvoda “Made with Love” koji imaju i savršen dizajn. 

Naši proizvodi rađeni su sa puno ljubavi, te Lash Artistima pružaju užitak dok rade sa njima, dok klijentima pružaju prirodan, ali i glamurozan izgled. 

Svi proizvodi su rađeni od prirodnih, kvalitetnih i ispitanih materijala.

U svom širokom asortimanu nudimo sve vrste i veličine trepavica za nadogradnju, ljepila, pripremne tečnosti, pjenice za čišćenje, tečnosti za skidanje trepavica, sve vrste četkica, trakica, sve oblike pinceta, podložaka, Lash Lift setove i još mnogo toga.

MbS Lash Extensions 

Naše trepavice su nježne poput svile sa matt prirodnim efektom. 

MINK trepavice od kvalitetnih mekanih sintetičkih vlakana, dizajnirane za laku upotrebu i izgledom su najpribližnije prirodnim trepavicama. Dostupne su sve veličine zakrivljenosti i dužine. 

Pogodne za sve tehnike /jedan na jedan, ruski volumen../

Cijena jedne kutije je 24.00 KM i 26.00 KM

MbS Lash Glue, Primer & Remover 

  • Ljepilo je rađeno od prirodnih materijala koje ne izaziva reakcije ni na osjetljivim klijentima. Suši se u roku od 1-2 sekunde i namijenjeno je kako početnicima tako i profesionalnim Lash Artistima. Dolazi u praktičnoj ambalaži od 5ml a uz ljepilo dolazi nastavak za aplikaciju i iglica za probijanje u slučaju da se ljepilo stvrdne. 

Cijena 24.00KM

  • Primer dolazi u praktičnoj ambalaži od 15ml.

Preporučuje se nanošenje ovog proizvoda jer time produžavate vijek trajanja umjetnih trepavica a pored toga ima savršen miris jagode. Prajmer je sredstvo koje jača djelovanje ljepila za nadogradnju. Uklanja ostatke prljavštine i masnoće s trepavica.

Cijena 34.00KM 

  • Remover dolazi u obliku kremice od 15g a funkcija mu je skidanje umjetnih trepavica bez da se oštete prirodne trepavice. Postupak traje svega nekoliko minuta. 

Cijena 35.00KM

MbS Lash Cleanser Foam 

Pjenica za čišćenje trepavica dolazi u praktičnoj ambalaži od 60ml. Uz nju dobijete i četkicu za čišćenje.

Pomaže u odstranjivanju masnoća, prašine, grudvica i svih drugih nečistoća a pri tome ne šteti nadograđene trepavice.

Pored profesionalne upotrebe pjenicu možete koristiti i kod kuće za redovnu higijenu vaših trepavica ili nadogradnje. Cijena 19.00KM

MbS Pincete 

Praktične i lagane u ruci pincete od nehrđajućeg metala, dolaze u 4 različita oblika, prilagođene za svaku tehniku. Cijena 26.00KM 

MbS Asesoari 

  • Dostupne su sve vrste četkica: MICRO, SILICON, LIP i MASCARA četkice.

U predivnim pakovanjima dolazi po 50 komada. 

  • Nudimo i sve vrste trakica, podložaka za oči, podloge itd. 

MbS Lash Lift setovi

LASH lift je najpopularniji tretman današnjice a setovi se koriste za profesionalnu upotrebu. 

Nakon samo jednog tretmana prirodne trepavice postaju gušće i uvijenije kao da ste stavili maskaru.

Lash Lift setovi dolete u dvije verzije CLASSIC I FAST SYSTEM. 

Ukoliko ste propustili, pročitajte i ovaj članak: Srebreni sponzor Sajma beautiFUL2019: BRILL COSMETIX

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here